Bild : jag

Vad hände?
Har en dålig dag/kväll. Kanske vaknar upp och mår bättre imorgon? kanske inte.

Buss till spånga

Är hemma från skolan nu. Kände att jag inte ville sitta inne så jag drar till spånga och träffar några söta kompisar. puss

Skolfoto idag



Latmasken försökte få mig att gå med på att åka buss till skolan idag, fast jag tror inte det var så svårt? Nu drar jag iallafall till susan. Har skolfoto idag, så måste jag plugga lite SO när jag kommer hem. Puss!

Slumdog millionaire



Har hyrt film med mamma. Slumdog millionaire, har hört att den är bra?
Där ser ni min nya hårfärg också, inte jättestor skillnad men mycket bättre tycker jag.
Puss

Vällingby, ikea och färgning.



Stack upp till vällingby idag med mamma, och nej för första gången var det inte jag som skulle köpa något. Efter det stack vi till ikea och köpte bl.a ett bord som jag ska ha bredvid sängen med lite ljus och sånt.

Har precis färgat håret också. Mycket bättre än mitt orange/gula hår som jag hade innan..
Nu ska jag ner och äta middag, puss.

4 bilder


Orkar inte lägga upp fler bilder eller video's från idag.
Pallar heller inte berätta allt som hänt idag.. GarvGarvGarv? :p

Ska gå ner och kolla på film och messa med folk. Puss!

Juste, grattis andrea :)
och MJ - r.i.p


Dagens köp


Jackan var på rea. Köpte den för 120, när den egentligen skulle kostat 400 kr ;)
Köpte även en svart bas t-shirt från h&m.


Dresscode - 29 augusti


Gud så seriös jag är idag!



Drar till kista oh shoppar med susan, skriver kanske när jag är hemma.

Stress..

 

Har bråttom, ska kila iväg till en kompis fest nu. Visar tydligare outfit när jag kommer hem. Puss!

Videoinlägg

Ganska onödigt men det bjuder jag på eftersom jag inte skrivit något idag.


Mår bättre (y)

Sitter och chattar lite med vänner på msn, lyssnar på musik och lite så.. Mår faktiskt bättre nu. Men mamma tyckte det var bäst att jag stannar hemma från skolan imorgon också, så jag inte får tillbaka förkylningen och feber igen.

såhär kan det ju se ut ibland..



Mamma skulle åka och handla så jag bad henne köpa frukt, massor med frukt!

Tror inte jag har så mycket mer att säga för tillfället. puss

Film och gratis påsar


Ska snart gå och kolla på film.. Skicka gärna något uppiggande och gulligt sms :$

Glömde förresten säga en sak igår - Jag får gratis påsar från konsum, ha!
Som egentligen kostar 2 kronor dåra men ändå ;)

Sms



Väntar tills klockan blir halv fyra, då jag förhoppningsvis får svar..

Sick

Igårkväll var allt som vanligt, nästan. Förutom att jag kände att jag inte var hundra procent frisk. Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen, småon i halsen som jag även hade igår, och förkyld. Så ja, vad ska man annars göra om inte ligga i sängen hela dagarna och kolla på film och försöka bli frisk till i helgen så jag kan vara med kompisar? Det regnar ute och vi skulle egentligen göra simtest som de ska göra även fast det regnar så det kanske var lika bra att jag inte gick till skolan iallafall och blev ännu sjukare. Mamma är ju hemma och är sjuk också så kjag har ju sällskap, om jag vill.

Nu ska jag försöka få ner något i magen och kolla på det jag inte såg av yesman igårkväll. Inte den roligaste filmen jag sett men.. Sen blir det nog en till film, och en till osv.. Vad ska man annars göra?



Bild från igår, på väg till konsum.

Sjuk ?

Har inte gjort något speciellt idag. Håller typ på att bli sjuk, har haft ont/en klump i halsen sen i måndags typ. Och vi som har simtest imorgon och staffettgrej på fredag. Får se hur det blir med staffetten, vill ju inte bli sjukare och ligga hemma och dö av tråkighet..

Nu ska jag ta en runda med hundarna och brorsan till konsum. Mamma ligger ju sjuk i soffan så det är enklaste lösningen till varför jag skulle bli sjuk isåfall.

Puss


Ny header, igen.

Vad tycker ni om min nya design?
Är lite osäker på färgen så när jag hittar någon jag tycker passar bättre fixar jag det. Så jag får ha den här så länge.

Måste börja komma igång med bloggen igen. Ska svara på era kommentarer nu som är flera dagar gamla och sen ska jag nog plugga(läsa fysik)lite mer och messa lite med alla nattugglor.



Ursäktar det dåliga ljuset men min skribordslampa är paj..

puss


Header

Har gjort en tillfällig design igen, som jag ska ha sålänge. Tröttnar på mina headers hela tiden men när jag kommer hem har jag fler bilder så det är bättre att göra hemma.

Nu åker bilen hem till stockholm.
Ååh orkar verkligen inte sitta i en bil i evigheter just nu, får underhålla mig med bra musik!
Hörs om några timmar, puss!

Design



Jag ska göra ny design och header!


Du önska du visste vad jag lyssnade på



Har "lagat" billys pan pizza, gud så duktig man är då.. Ska bädda ner mig i soffan och äta pizza och cola till. Trotts att jag vaknade ganska tidigt idag så blir detta min frukost, nyttig är man också för den delen..

Det är fint väder ute så jag kanske går ut och solar efter det om jag har lust.

Puss


Bröllopsduellen



Är nyduschad. Glömde tvätta bort sminket innan så har maskaran har blivit kladig och äcklig.. Måste ta bort det innan jag ska kolla på film nu. Blir bröllopsduellen.

Är så lat att jag inte orkar svara på kommentarer idag. Imorgon kanske.
puss

Manikyr



Har målar fransk manikyr. Känns som om jag väntat i en evighet på att det ska torka!

Nu ska jag gå ner och värma mat eftersom päronen jobbar. Puss

Skolan & film

Har inte skrivit eller svarat på kommentarare idag men jag har inte haft lust.
Skolan har ju även startat nu så jag kommer inte blogga lika mycket som förut kanske men ska försöka så fort jag har tid. Första dagen i nya skolan gick bra, imorgonska vi typ ha matte och engelska test eller nånting? och på fredag ska vi till hässelbystrand.



Nu bli det film-mys.
Ska bara tvätta bort sminket först. Puss

2 tröjor & 1 mascara



MAYBELLINE NEW YORK, the colossal volum' express mascara(den bästa såklart) - H&M 135 kr
Randig tröja - Gina Tricot 149 kr
Svart tröja - Gina Tricot 49 kr på rea

4 bilder






Skriver snart. Sitter och gör bilder till nästa inlägg!

Om ni undrar varför jag ofta gör olika grimaser på bilder och sånt så är det bara att fråga min kära vänner! Brukade ju alltid stå och spegla mig på toan i 6an. och ja, de har nog sett det mesta tror jag.. :p

Paradise hotel

Har haft lite krångel med datorn ikväll men nu är jag tillbaka igen ;)

Just nu sitter jag i min stora t-shirt och väntar på paradise hotel som börjar om en halvtimme. Efter det ska jag sova. Dröm sött sötnosar, puss.


Strumpor & armband


Glömde visst skriva att jag köpte ett 7-pack kort strumpor också, hade glömt bort dom :p Alltid behövligt, eftersom jag tappar bort de flesta..

Armbanden står alltså för fred och kärlek(peace and love), som jag tolkar det iallafall! ;)


Stinsen och "den tiden"

Tja. Har precis kommit hem från stinsen. Skulle egentligen till vällingby för att ta blodprov, men vi tar det imorgon istället. Köpte ett armband(lägge rin bild sen).

Eftersom jag vaknade runt åtta och inte kunde somna om så har bara ätit en halv risifrutti på hela den tiden jag varit vaken. Men det beror nog på att jag inte har matlust när det är "den tiden i månaden". Så är jag lite sur på mamma också för allt och inget..

Skriver snart. Ska svara på era söta kommentarer och fixa lite grejer. puss

Lösnaglar




Själv tycker jag det är superbra om man har korta naglar och fint om man gör så det ser mer äkta ut om man t.ex målar eget nagellack på. Men det ser inte så snyggt ut om det är EN eller två som ramlat av och resten är kvar(även om jag gått runt så själv förut). Brukar inte användra lösnaglar men om jag ska på någon speciell fest eller så så kan det ju vara kul. Men tycker det är så jobbigt att skriva sms och på datorn för det tar år och dar då..

Dagens fråga - Vad tycker ni om lösnaglar?

Nu blir det film



puss!

IKEA

Vet att jag inte bloggat idag.
Men jag vaknade iallafall, satt lite vid datorn och åt lite sen stack jag direkt till ikea med mamma, pappa och bror. Köpte säng och allt som tillhör det, lite större än en vanlig som är ungeför 90 bred och denna 140. Så köpte jag även en tavla att sätta in bilder på mig eller som jag tagit. Så ja, har gjort om lite i mitt rum. De som inte varit hemma hos mig på ett halvår skulle tycka det var annorlunda eftersom jag hade vånings säng då. Så ja.. det är väl det jag sysslat med hela dagen.. Känns som om min bas och ljudet på datorn har blivit mycket bättre också.. men det kanske är för att det är mer utrymme nu än då?


jag just nu & säng.

puss

..

"Hitta en kille som kallar dig vacker istället för sexig, som ringer tillbaks när du klickat av honom, som skulle vara vaken bara för att se dig sova. Vänta på killen som vill visa upp dig till hela världen som sin flickvän även när du är utan smink och i fula kläder, vänta på killen som håller din hand bland alla sina vänner. Hitta killen som tycker du är lika vacker hur du än ser ut, vänta på han som hela tiden påminner dig om hur underbar du är och hur lycklig han är att han har dig.
Tjejer vänta på han som vänder sig till sina vänner och med ett leende säger ; Det där är hon"

 Så sant..

Jag och astrid drar till ung08 nu



Ses där, puss!


Lugg



JAG HAR KLIPPT LUGG !

Hihi okej, jag bara skoja.
Inte för att jag har tänk klippa eller så men jag bara nyfiken på att veta vad mina ärliga läsare tycker ? :)

puss

Dresscode - 14 augusti


Osminkad
solglasögon - Bergviks marknad
Jeans - Gina Tricot
Linne - MQ
Kofta - Lindex

Hoppas ni förstår att jag inte är seriös på alla bilder jag tar här i bloggen :p puss

Mardröm

Vaknade nyss. Av en mardröm. Vad som hände i den tänker jag inte skriva på bloggen. Det är en delar jag inte vill berätta pga mitt privatliv. Och jag vet att om jag berättar lite sitter jag och skriver hela löånga historien ändå, så innehållet i drömmen skippar vi nog.. Vaknade iallafall av en tår på kinden. Sen om den fall när jag vaknade eller sov vet jag inte. Kan man gråta i sömnen? Kände mig även helt slut och chockad när jag vaknade. Usch, min hemskaste dröm på länge. Drömmer nästan aldrig mardrömmar.

Bortsett från drömmen, så mår jag bra. And i'm still alive!
Ska ta nånting att käka och kolla på de få avsnitten jag har kvar av sex and the city :( Blev nyss nyfiken på hur många timmar jag spenderat åt sex and the city det här året(eftersom jag fick den i julas). Kollar nog upp det senare :p

puss

Har inte så mycket att säga

Men jag kan väl iallafall säga att jag fixat naglarna så jag tar kort på de imorgon. Och jag skulle ju ut och äta som jag skrev innan, hade fixat mig och faktiskt tagit mer smink idag än vanligtvis.Så ja, vi kom dit och såg att det var stängt! så pappa och jag stack till pizzerian, där de också hade stängt och höll på och packa ihop och allt.. Men de var schyssta och gjorde 3 pizzor ändå ;)

Nu sitter jag och chattar, kollar runt på bloggar och annat. Halvtittar på filmen mamma och pappa kollar på. Vid halv ett börjar paradise hotel. Sen blir det nog att sova, eftersom jag somnade runt 5 igår.. För jag ska ju åka hem imorgon. När vet jag inte riktigt. Men jag kommer hinna blogga på dagen och kvällen när jag kommer hem kanske.

(borttagen bild)

Just nu ser man ut så här - trött och sliten. Ska tvätta bort sminket nu innan det börjar. Puss!

Drar ut och äter middag nu

(borttagen bild)


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, ska fixa naglarna nu. Visar bilder senare :)

Torsdag den 13:onde

7 timmars sömn, toppen.. Men iallafall, vaknade för ett tag sen. Är fortfarande trött men jag orkar inte sova bort hela dagen. Ska ligga inne och kolls på sex and the city nu och äta frukost. Ikväll ska vi äta ute, skulel göra mig lite finare sa mamma men vi får se hur det blir med det. Orkar iallafall inte sminka mig just nu, får bli sen isåfall.

Måste gå och checka min frukost som ligger i ungnen. Varma mackor (Y) ska även skära upp lite vattenmelon. puss på er


Dresscode - 12 augusti



Linne - H&M
Leggings - H&M
Halsband ( ett hjärta, som inte syns på bilden ) - Ur & penn


Har varit ute och gått i i skogen 2 timmar i mina smexiga*host*gummistövlar. Följde med mamma som skulle plocka svamp. Själv klarar jag inte av att äta svamp, usch.. En himla massa mygg var det också. Men motion är alltid bra ;)

Ska snart käka middag. Sen drar jag och mamma eller pappa till ljusne vid en älv. Jag ska ta kort på solnedgången. Får bara hoppas att det här är rätt dag för att ta bra bilder. Annars blir det surt om vi åkt dit i onödan.

Ikväll blir det nog film eller något.

Just nu


Söderhamn vs stockholm

Det är ganska stor skillnad på att vara i söderhamn och stockholm, här kommer 5 exempel.

I stockholm finns det busshållsplatser med "glas-skydd".
Men i söderhamn är det antingen bara en stolpe med tid tabellen eller en stolpe med "stenhus", fast inne i stan i söderhamn finns "glas-skydd" på vissa ställen.

I stockholm brukar man knappt lägga märke till den man går förbi eller så.
Men i söderhamn glor folk ibland som jag vet inte vad.. Har sagt det till mamma flera gånger men hon tror att det kan vara att de inte känner igen mig från någon skola. Eftersom det inte är så stort område, och typ alla känner varandra här. Men ändå så ligger det en camping några km ifrån så vi skulle lika gärna kunnat vara där ifrån?

I stockholm går man inte fram till vem som helst.
Men i söderhamn hälsar typ alla på varandra, även om man inte träffats förut. Det kan komma fram en helt främande människa och säga nånting. Som i lördags t.ex. Då var vi på någon festival eller vad man kan kalla det inne i söderhamn. Så kom det fram en kille som kanske var ett år yngre än mig(?)och sa något i stil som "gå inte med hundarna där, det var någon idiot som slängde en sprit flaska". I stockholm skulle man aldrig säga något sånt till en främande människa..

I stockholm finns det mer affärer att shoppa i än i söderhamn.
I stockholm finns alla affärer. Och söderhamn har ju också affärer som jc, lindex, kappahl, kicks, randiga rutan. Men det är inte direkt såna affärer jag brukar shoppa i hemma. Så det dåligt.. dom har inte ens standard affären H&M! :o

Det är mindre mygg i stockholm.
Jag lovar dig, det går inte att komma till söderhamn och åka hem utan ett enda myggbett. men det beror väl på att det finns mycket mer skog och gräs i söderhamn än i stockolm.

lockat hår idag


Meningen talar alltid sanning till sist.
I början tyckte jag det skulle bli skönt att få komma bort från allt skitsnack och all stress. Medans jag nu vill tillbaka hem. Som om jag vilat upp mig och fått all styrka tillbaka igen. Kan det kanske vara så?

puss

Dresscode - 11 augusti


Går fortfarande runt med sov t-shirten och ett par shorts.
Lyssnar på "gamla godingar" som bl.a denna. Minnen :')




Har faktiskt inte ätit frukost än.. Tror jag ska göra iordning en god frukost. Dvs, med massa frukt. Och bänka mig framför sex and the city. puss

Beck



Sitter och kollarpå beck - Vista vittnet. På fyran.
Dagens fråga - vad tycker mina läsare om beck filmerna, hiss eller diss? :)

puss

Dresscode - 10 augusti



puss


Har inte kunnat blogga..

Mamma och pappa är hos grannen. Har hela huset för mig själv. Ska pumpa bra musik och baka kladdkaka. Måste bara leta reda på något bra recept.. Lägger upp dagens outfit sen och annat ikväll.


beso!


?

Blev som sagt stranden idag.
Vi cyklade dit på några minuter, sen hann vi packa upp allt och låg där ett tag. Sen kom det några droppar och molnen var inte helt vita direkt, så vi packar ihop allting igen och tänkte cykla hem igen. Och just då ser man regnet vräka ner på vägen kommer rakt emot oss, så vi ställde oss skyddat under tak och stod och kolla på alla människor som fick panik och började springa till bilarna. Såg riktigt kul ut faktiskt :D Men efter ett tag avtog det så vi cykla hem igen. Så ja, blev nog inte så mycket bränna idag inte. Följde med mamma till ica och sen har jag bara legat i soffan och latat mig framför sex and the city. Ska käka middag nu. Tror jag tar en promenad efter maten.. Och ikväll blir det nog film skulle jag tro.

förresten, tror du läser det här så.. - grattis damir :)

gammalt konstverk jag gjorde när jag fyllde år :p

skriver sen, puss

En nyvaken Linnea



Har sovit 11 timmar, normalt brukar jag vakna efter 9 eller 10 timmar men hade lust och sova längre idag. Självklart just då ska hunden komma och slicka en i ansiktet, ansiktstvätt får man på köpet om man köper en busig hund.. :p

Nu håller jag på och värmer bröd i ungnen. Sen sticker jag och mamma till våran privata strand som tillhör de som bor här. Om det är mycket barn och folk så går vi till den stora stranden på campingen istället.

Hörs senare. puss

Red face



Jag tror jag fick "lite" färg på beach'en idag.
Kolla bilderna jag la upp igår, och dom här. skillnad eller vad? :p
I ansiktet är jag nog mest röd tycker jag. Men whatever, det går över till brunt om typ ett dygn ;) så är jag osminkad som vanligt nu för tiden, men när jag kommer hem blir det smink på ögonen igen.

Vill fixa naglarna egentligen.. men jag får se om jag hinner/orkar.
Ska troligen ut och äta i söderhamn ikväll, sen är det någon bil grej inne i söderhamn också.. Ska dit och kika. Tror jag kletar på mascara, som snart är helt slut. Så jag ska köpa en ny sen innan jag åker hem till stockholm.

Kanske hör av mig innan vi sticker, puss

4 "Linneor"


ursäktar några av bilderna jag tog för ett tag sen, men sån är jag.. :p
ärosminkad, men jag orkar inte bry mig just nu. Tyck vad ni vill! men där här är jag.

Nu ska jag ut på promenad med mamma och hundarna, puss

ansiktsmask & shopping



Tar det lite snabbt nu för jag ska ut och gå med mamma NU egentligen.

Sov ganska länge idag, och sen låg jag bara i soffan och kollade på tv och satt vid datorn. Mamma lyckades få upp mig vid tre tiden. Hon frågade då om jag ville åka in till stan och kolla på parfymen och krämen jag ville ha. Jag sa självklart ja då och lyckades komma upp ur soffan. Köpte inte den parfymen jag ville ha, men hittade en annan som jag tycker luktar lika gott(om inte godare?)och är billigare, så jag ska köpa den istället. Eller ja, mamma betalar.. Ska bara kolla om det är någon pris skillnad i affären och på ålandsbåten i taxi free. För isåfall ber jag mormor och morfar köpa den.
Sen hittade jag en kräm jag letat efter. Får väl se om den är bra eller om det bara var skit.. Köpte även en gullig brun kofta från lindex på rean. hade typ kostat 229? och kosade 79.50 nu. Fynd! :D

Kom hem och gjorde ansiktsmask med gurkor på ögonen också, haha såg nog ganska rolig ut. Hörde lite skratt från öronen :p

Sen smörjde jag in mig, tog bilder och bara fixade mig lite allmänt.
Sedan blev det grillning.

pussar

lite "info"



Kom hem från stranden igen runt halv åtta. Var där och grillade, badade(men jag doppade inte tårna ens en gång), och hade bara mysigt med filtar. Riktigt nice.

De åkte väl hem igen vid halv nio. Och efter det vättade jag håret och gjorde blekning. Det blev skillnad, men inte så jätte mycket.. Så jag ska göra om det igen på lördag.

Just nu sitter jag och är ganska trött, kollar på Wallander - hämnden, som jag redan sett.
Runt midnatt blir det paradise hotel och sen blir det sängen för mig tror jag.

Imorgon ska jag sova ut ordentligt. Sen drar vi till stranden idag igen. Måste få lite mer färg :p

puss

Blev stranden idag


bilderna får tala för sig själv

Snart kommer några släktingar hit. Till middagen går vi ner till stranden och grillar korv, och marshmallows(om vi har?). Och bara umgås, och eftersom de jobbar så blir det inte så sent heller.

Så kan jag väl lägga till att det är sista dagen som halvbrunett för mig, för ikväll händer det. Mihihi :p

puss

Toning eller inte?

Har funderat ett tag på att tona mitt hår liiiiiiite ljusare, som jag hade när jag var liten ungefär. inte platina, utan typ guldblont eller vad man säger?

Hjälp mig. Ska jag ha kvar samma som nu eller ska jag tona lite blondare?




Den första bilden är nytagen från idag, och den andra sen jag var liten. 
Var meningen att ni bara ska kolla på hårfärgen alltså. puss


6 saker du inte visste om mig

1 - Jag spottar som en kille..
Killar spottar i en enda klump och tjejer spottar så det flyger åt alla håll. Enligt min bästis.. :p

2 - Jag äter tacos utan köttfärs..
oftast, men det händer ibland att jag tar det ändå.

3 - Jag har ramlat av cykeln och tappat andan..
Fick styret i magen, men jag lever ju nu så ni kanske anar att jag fick luft tillbaka ;)

4 - Jag var livrädd för hundar när jag var liten..
Blev jagad av en rottweiler och efter det blev jag skrämd, och gillade inte hundar så mycket efter det. Och jag älskade katter då. Men nu när jag är äldre så har jag ju hund själv och älskar hundar, och är ganska rädd för vissa katter, eftersom jag blivit "riven" och lite biten av en katt förr.

5 - Skälet till varför jag har bruna ögon är att..
LÅNGT bak på mammas sida av släkten fanns det valloner. Och valloner är en franskspråkig folkgrupp som bor i Belgien,  Frankrike och även några i italien tror jag? Och det är skälet till varför jag och de flesta på mammas sida har bruna ögon.

5 - Jag älskar att känna närhet..
Det gör väl iförsig alla, men jag älskar att känna mig omtyckt av någon. Och ett t.ex är när någon person håller om mig länge/kramar om mig. Det känns så bra då :)

Historia för vissa, och nyheter för andra.
Men jag tror faktiskt inte att ens mina närmsta vänner visste ALLT ;D

pussar

Dresscode - 5 augusti


KSSS Mjukisbyxor - Nautiska magasinet
Linne - Björnborg (från förra sommaren)

pussar

blondinbella vs brunettbella

Blondinbella blev ju brunettbella för ett tag sen.
Vad tycker ni hon passade/passar bäst som - brunett eller blondin?

 

pussar

Trött

Lite små trött, men hann ändå fixa mig och dra på mascara. Just nu har vi gäster. Min farbror och hans fru, som ska stanna till imorgon. Kanske tar bilder på dagens outfit, eller inte. Beror på vad som händer under dagen.

pussar

Naglar

Har klippt, filat, målat och fixat med naglar idag.
Har även målat klart allt så nu kan jag shoppa loss!


Hiss eller diss?

pussar

2 bilder och film kväll

Kom in för en stund sen. Bjuder på två bilder :)




Orkar inte svara på kommentarer nu, ska ta bästa platsen i soffan, bulla upp med lite snacks, och kolla på spider-man 3 med familjen. Ska ta på mig mys kläder också för den delen.

Kommer inte sitta vid datorn efter det här, så jag säger godnatt till er också. Dröm sött gullungar :)

pussar

Fiska?

Snart ska vi gå ner till bryggan och fiska, eller ja.. Jag ska sitta på bryggan och kolla på, frysa, med munkjacka och luva och bli irriterad på alla mygg.

Senare blir det film och mys. Hör kanskeav mig när jag kommer in. Pussar!


Dagens shopping





2 par svarta/vita hotpants med spets, 40 kr styck
Rosa läppglans, 39 kr?
(ungefär)
Marinblå/vit oversize tröja, 75 kr!

Pussar

Tv next..

Tjaa!
Mamma och pappa orkade inte spela mer och gav upp så jag och krille vann, men mest jag då! ^^ Garvade så mycket så jag har lite ont i halsen nu, och jag och mamma höll på och tappa andan fan haha.. Men allt som hände håller jag nog utanför bloggen helst,  haha..

Nu ska jag bädda i soffan och ligga och kolla på tv en stund innan jag sussar så sött, höhö.. Dröm sött alla! :)

Ändrade planer


bild : google

blir monopol kväll istället, wish me luck! :D
pussar

Mat



Nu kommer pappa med maten, slappt och snabbt.. Pizza blir det!
Senare vid nio kör de igång kareoke kvällen på stenö camping,
vi tar bara en promenad dit med hundarn och kikar lite(om det inte regnar) :p

Hörs senare, puss!

Dresscode - 1 augusti



Osminkad och med målar kläderna på. Det är så jag brukar tralla runt på tomten och måla just nu. Orkar inte bry mig så mycket om hur jag ser ut här.. bara ibland :p

Nu ska jag äta, och fortsätta måla sen tror jag. Pussar!

RSS 2.0