Min födelsedag!

Tack alla som grattat mig på fb, msn, sms, ringt, skolan, hemma osv.. Och tack för äggningen, 14 bast - 14 ägg! Snacka om D.Ö.D !

Skriver imorn puss

Födelsedagar..


Oldie

Eftersom min bror fyller år idag så ska vi snart äta gott och så.. Men imorn är det min tur, fast folk har redan börjat säga grattis haha.. tack :)

28 mars



Grattis på 17-års dagen bror <3

Min uppdatering...



Vet inte varför jag inte bloggat men från och med nu ska jag lova att försöka bli bättre på att uppdatera mer, och med fler bilder. Men jag åker till släktingar imorn och firar morfar, bror och mig. Är där lördag till söndag så ni får nog räkna med ingen bloggning under den här helgen. Jaja ska upp tidigt imorgon så borde gå och lägga mig. puss


Bio - Remember me



Halv sju ska jag möta Sophia H och sedan blir det bio, Remember me. Ska fixa lite pengar och sånt nu och juste min pappa är och fixar min mobil, äntligen kanske den funkar.. jaja hörs när jag är hemma puss

Duschen next


Halvgammal bild

Bara tisdag.. Har läsvecka så när vi läser som vi gör typ varje lektion ligger jag mest på bordet och halvsover, läser och messar. Tråkigaste projektet. Fast idag skrev vi lite dåra och måla och imorn ska vi ha idrott annars bara läsning? tråk! Efter skolan stanna vi kvar i skolan en stund sen stack jag upp till vällingby med en kompis. Nej nu måste jag skynda på lite och hoppa in i duschen kolla på dating in the dark klockan åtta och sedan blir det desperate housewives. puss och sorry för dålig uppdatering men slutar halv tre varje dag den här veckan förutom på fredag.

Hemma igen


Jag och bästavän <3

Är tillbaka till gamla vanliga stockholm igen. Orkar inte berätta allt som hänt i helgen så synd för er! Nej men ni får försöka förstå själva (a) Pappa kom precis hem med kebab med bröd till mig så nu ska jag käka sen blir det duschen och sen johan falk! puss

Våffelhår



Gammal bild på oss från i höstas när jag var blond bl.a

Hellu. Vaknade nog vid halv tolv tiden någongång tror jag. Så vi gick upp och käka frukost sen så har jag försökt i över en timme att få emmas vofflade hår platt och det är inte ens platt än HAHA såg jävligt kul ut igår, som ett litet troll! Nu har vi gått ut i köket och emma håller på och fixar yoghurt till oss. Idag ska vi kanske göra något som ni inte får veta för då.. då.. hiihii.. skoja men vi får se. Puss :)

Emma pilot svensson

Tjaaatjaa! Sitter hos emz nu och hon sitter och rotar "lite" i min väska och lyssnar på min mp3 och dansar som ja vene vad. Ser ut som en pilot haha den gullungen! Nu ska vi äta tacos och lite senare kanske vi träffar några. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!


Alla dar



Sitter och kollar på gamla bilder fråm mellanstadiet.. Baby, minns du alla dar? :')

Tråkigt.


Får tillbaka min mobil nästa vecka, förhoppningsvis..

Är inte ett dugg trött men ska iallafall gå och göra det vanliga man brukar fixa innan man sover. Så kanske jag lägger mig och kollar på tv eller något. pussen!

En trött linnea



Är så sjukt trött. Brukar inte komma i säng innan halv tolv/tolv annars men nu ska borsta tänderna och tvätta aniktet och piercingen och sen sussa så Godnatt! :)

Stressad!?



Måste hinna plugga. äta middag. duscha och tvätta bort smink osv innan klockan åtta och sen blir det tvn i två timmar framför dating in the dark och desperate housewives.

Ed hardy






Orkar inte ta bättre bilder

Tack igen bror !

Sticker och handlar med mami nu sen ska jag plugga och får se om jag hinner blogga innan tisdags programmen börjar. Puss

Måndagstrött


random

har inte hunnit skriva idag, var helt slut när jag kom hem från skolan också som vanligt på måndag. men imorgon slutar jag elva så det är skönt. Min bruna(:@!) och efterlängtade bror kom hem från thailand igårkväll/natt och så snäll bror som man har så har han köpt två ed hardy munkjackor och ett ed hardy linne också. Så fick jag hans badtröja också haha! Så sött :) Hinner inte ta några bra bilder på det nu så imorgon får ni bilderna på det jag fick. Har hyrt film med mami så ska ner och kola på luftslottet som sprängdes nu. Puss på er!

Hemma


i bilen påväg till söderhamn

Borde sova men jag kan inte.. Juste så alla vet det var något fel med min mobil igårkväll/natt, sen sen när jag vakna fick jag ändå inga sms och efter ett tag pröva jag att starta om den och då kom allt, 50 sms+en sugig nokia mobil, gissa om det blev lagg? :p Jaja ska lägga mig i sängen och messa med folk. Puss!


Ta mig tillbaka



Sååå glad.. hittade alla bilder från i somras som försvann när min data paja! Säger bara ta mig tillbaka till sol och värme! Har tråkigt och orkar inte sitta så mycket mer vid datorn nu så ska lägga mig och messa, kanske somnar en stund också.. Kanske blir bildbomb från i somras när jag kommer hem och kanske lägger in några bilder ikväll om jag orkar. puss


10 mars 2010



Sorry för att jag inte bloggar har massa prov, läxor och annat skit den här veckan. Plus att jag ska till söderhamn i helgen så bloggningen börjar som vanlig igen på måndag/nästa vecka antagligen. STå ut mina kära läsare :( puss

God morgon!



Ska äta, packa och fixa mig sen vid halvtvå tiden sticker vi och hämtar mamma och lämnar storstaden. Får se om jag hinner skriva innan vi åker annars blir det här det sista inlägget. Trevlig helg! :)

Blir ingen bloggning under helgen så istället får ni massa bilder när jag kommer hem!

Wienerbröd



Har duschat och fixat mig, måste bara packa också.. Mamma kom nyss hem med wienerbröd så ciao!

Made - My super sweet 16 - The hills - The city



Okej helt ärligt har jag inte orkat göra nånting av det jag skrev innan, får bli lite senare istället.. Nu blir det Made - My super sweet 16 - The hills - The city puss

Godmorgon!



Känner mig glad idag. orkar inte träffa massa folk idag så ska vara hemma och ta hand om mig själv. Dvs Ansiktsmask, noppa ögonbrynen, lite private, duscha, smörja in mig, fixa naglarna osv.. puss :)

the only two men who understand women are Ben & Jerry!



Nu blir det en skön hemmakväll med Ben & Jerry och film. puss

Pga lov..

Orkar inte vara osocial mot folk och gå till närmsta dator hela tiden haha så jag bloggar när jag inte har något speciellt för mig, tid över, eller hinner. Eftersom det är lov..

Aja igår slagga astrid hos mig så vi stack typ ut och träffa jens och pontus sen kolla vi på film hos astrid en stund sen stack dom och då stack vi hem till mig och snacka i lur en stund sen kolla vi på film, åt massa dumleklubbor och popcorn såklart haha.. Och jag råka tydligen däcka efter filmen med smink och allt som jag fortfarande inte tagit bort, orkar inte hih.. Jaja är helt slut, ska nog stanna inne ikväll.. orkar inte dra någonstans tror jag. Puss på er :)

mOvIeNiGhT




Har inte orkat blogga, det är ju sportlov så? Haha men tack jamad för att du blogga :)

Har precis kollat klart på första filmen så ska sätta på den andra nu. Puss

JAMADA G Ä S T B L O G G A R :)

Tjena folket !:D vad gör ni? hmm.. tror inte nån av er känner mig men jag gästbloggar åt linnea och såklart undrar ni varför ?:) det är bara  för att hon är så lat och inte orkar blogga den lilla latmasken . så vad har hon gjort idaag då? :P hon har latat sig snackat med folk lite hit o dit o såklart med MOI (mig ;)) och kollat på tv och så har hon ätit jätte goda pannkakor mmuuuuuums :) menmen jag tror att lilla linnea bloggar när hon känner för det men folket sluta inte att läsa hennes blogg för den är tööööng :D aja pöss på götten
veet det blev inte så långt men ni fick ju veta hur det ligger till ;)

RSS 2.0