Dagens shopping!


48 klubbor för 30 kr!
GARNIER inpackning
Foundation+tuss
Halsband
Rosa siden tröja/kofta frfån VILA

Betalade bara koftan åt mig själv dåra menmen.. ;)

Ska ner till stan

och shoppa. Vi får se vad jag kommer hem med!

Fredags kväll



För ett tag sen

Är hemma från emma men sitter just nu på landet i söderhamn istället. Har haft grymt kul. Är proppmätt, om det inte hade varit idol hade jag velat gå ut en sväng med hundarna, trotts det kalla klimatet. Kanske går ut i mellanpausen när alla sjungit. Ska fixa lite gott&mys nu. Skriver sen!


www.emmassvenssons.blogg.se



hallojsan alla linneas läsare !
emmassvenssons gäst bloggar här nu :), men först ni måste ju bara erkänna
att jag är grym på att rita asså, lixom kolla min mästervärk här över, ska nog skicka in det, haha nej, hallå jag DRIVER ! haha nej man ah, är lite konstig nu på kvällen dont ask me why, men sån är jag, haha vi var ju ute nyss, eller alltså ah vi kom hem typ 22.00 för dom tråkmonsarna skulle in :( ah men iaf, vi var ute med julia linnea jag ado och dennis, ett tag madde oxå men hon stack hem ah iaf, här hände de grejer asså, men ah hemligheter här vah :p haha XD nej men ah, och alla jag sa hej till och börja prata med sa, är du berusad, ahhaha :p ja men iaf, jag och linnea har SKIT kul, synd att nte ni får ha lika kul som oss, men så blire när ni inte känner mej och kan vara här me mäh, haha XD nej så ego är jag faktiskit nte, haha nu kommer alla linneas kompisar få fel intryck av mej men tro mej jag är sveriges underbaraste person. haha neeej. nu gjorde jag det igen ditt jävla ego :) opps :p
 
ah men nu är linnea trött iallafall, haha vi ska till min skola imorgon :p på lovet lixom :o haha nej ska lämna in några uppgifts blad typ för att jag ska kunna få omdömen, så ah bussen går 10.25 imorgon :p jo men nuär linnea inne på toan och tvättar bort sminket och hon sa nyss när hon skulle gå dit: " haha jag kommer tappa bort mig " thahahah crazy woman asså :)

nej men tjejer och pojkar, barn och vuxna, nu får ni ha det så bra så ska jag tvinga linnea skriva ett inlägg i bloggen nu innan vi sover :) juste btw glöm nte att kolla in min blogg!!!! det är ett måste

haha juste jag bloggar ju knappt i den längre, nej men ah besök,

XOXO I know you love me :) haha DRIIIIIV !


EMMASSVENSSONS.BLOGG.SE !!!!!!!!!!! PRESSA ALLIHOPPA


TRYCK ------> HÄR ! <-----------



stressad

Brorsan stressar mig. Drar till emma i norrtälje nu och sover där i några dagar.
hinner inte lägga upp någon bild, seeyaa!


Förändring

Tänkte på hur mycket jag förändrats på både in och utsidan på ett år. Här ser ni några exempel


Lördagskväll

Kom precis in för ett tag sen. Stack ut med vanne men sen skulle hon hem och äta då jag gick och vänta på att sofia skulel komma ut. Vanne var tvungen att packa efter maten så jag och sofia stack till grimsta och kolla vad det var för disco men vi kom ju inte in, hade inga pengar och det små regna. great! ;) hah, har gått runt som två blondie-luffare typ hela kvällen.

Jaja, nu ska jag sätta på mig myskläder, dränka ner mig i cola, kolla om det finns något gott att äta  och kolla vad som går på tv. Annars blir det väll datan.



Och just ja, imorn drar jag till norrtälje och sover hos emma. Vet inte hur länge än men ganska länge tror jag. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering skulle jag tro, men bjuder på massa bilder istället när jag kommer hem. Vad sägs om det? ;)

out



Äntligen är hon klar, ska gå till bögis och ringa/möta vanne nu. hörs när jag kommer in!

före eller efter ?

 
före - efter

hm.. skillnad? ja! mycket bättre. Nu är det bara lite utväxt som saknas ;)
Vad tycker ni?

Blir inget disco ikväll, men ska ut iallafall.

blondt


mitt hår nu

Ska strax färga håret. Förra gången hade jag bara en förbackning trotts att det stod att man skulle haft två om man hade långt hår så ja.. Resultatet blev ojämnt. Många klagade på mitt hår i början att det var oranget och att jag skulle använda silver shampoo men jag orkade inte bry mig så mycket eftersom de flesta inte förstår att jag gått från mörkbrunt(nästan svart)till blondt på bara någon månad och att det inte går att få det helt perfekt då? så försökte jag även med silver schampo och jag får höra att jag har vitare hår där uppe/grått? Förlåt till alla som känner sig prickade nu men jag hade bara lust att säga vad jag tycker, blir så små irriterad på sånt. Låt mig sköta mitt eget liv och utseende liksom ;)

lägger in en bild före och efter sen så kan ni se skillnaden. puss!

godnatt inlägg

Har legat och spelat DS(haha fett länge sen det var), messat med massa folk, spelat musik och druckit cola så jag skulle bli piggare. Pallade inte sova. Men nu tycker jag nog ändå att det är dags att tvätta bort mascaran och krypa till sängs. Godnatt babes! ;p

idol, cola och daim!


Sorry för att jag inte visar fejjan men kom inte bra på bild just nu

hemma kväll




Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Mamma ska ha kärringkväll(som jag säger). Så jag ska gå och köpa godis lite senare, och sen kolla på idol i min brorsas rum för han har större tv än mig och ska inte vara hemma så varför inte liksom? :)

Uppdaterar senare. Säger kanske till att det dyker upp ett videoinlägg sen!

Isdisco

Kör en "vanessa-style" nu! :D


random bild

Imorgonkväll(lördag)är det isdisco på grimsta IP. Precis som det låter är det ett vanligt disco, fast på is. Jag ska dit med Sofia och Vanessa. Är ju sjukt mycket nice'iare om det är MASSA folk där. Så för alla intresserade - Det börjar 18 eller 19? och slutar 22. Kostar 20 kronor. Så koooom vettja! ;D

Svar om veckans tips



Svar: Ja, jag hade faktiskt tänkt mig/planerat att jag nästa vecka ska skriva om en produkt för att få fin hy. Veckan efter blir det sminktips, och veckan efter det hårtips. Sen kan jag inte garantera att alla tips funkar på exakt alla. Utan jag skriver om saker som funkar för mig, och som jag tycker är bra :)

Veckans tips - torra läppar... ?



Kommer att starta en ny kategori som heter veckans tips. Det innebär att jag varje vecka ska(försöka)ge ett tips till er läsare. Och det kan vara allt från A till Ö. Så skriv gärna till mig om det är något speciellt ni vill ha tips om :)

Veckans tips - LdB's lipbalm "happy lips"
Detta läppbalsam är till för torra och spruckna läppar. Vilket oftast händer att man får på vintern när det är kallt ute. Jag själv köpte detta igår och redan första lagret jag strök på var som om läpparna blev "nya". Sen kan jag väll säga att det smakar skit men det är det värt! Jag tycker inte att dom där vanliga läppsylen funkar något vidare bra.. Så du kan köpa det här för samma pris och jag kan lova dig att det är bättre! Finns att köpa i mataffärer och även sminkaffärer skulle jag tro.


Just nu väntar jag på ..

.. middag! Vad gör ni? :D






Älskar tisdagar!



Nu blir det 2 timmars tv tittande. Först ugly betty, sen desperate housewives. + en ben & jerry's "cookie dough" och levande ljus. Låter inte helt fel va? ;)

Innan klockan åtta måste jag

- Göra klart matten/svenskan
- Städa rummet (om jag hinner)
- Äta middag
- Blogga!

God damn you're beautiful




nu vet ni

Min fucking dator är fucking up! Fick typ virus eller något och nu är ALLT raderat på min dator, mitt fking liv är raderat! Okej visst jag har det mesta sparat på en hårddisk men INGA bilder innan sommarlovet tills nu. Faaaaaaan.. skriver när jag lugnat ner mig.


Inägg från norrtälje

Har inga bilder att bjuda på just nu eftersom jag inte har någon sladd med mig, men tänkte bara visa att jag lever. Tidigare på kvällen var vi ute i kylan och träffa typ några sen köpte vi lite godis som vi tog med oss hem också. Emma och jag hade tänkt dygna. Är ganska trött, men hon håller mig säkert vaken.

Har inget speciellt planerat för imorgon. Får se vad som händer. BAMSE PUSS!

Norrtälje!



Ska ta bussen och tunnelbanan till norrtälje snart. Stannar hos emma hela helgen. Vet inte om det blir så mycket bloggning. Kanske, kanske inte. Men mycket bilder kommer vi iallafall ta. Nås på luren. puss!

Vilken sida?



Jag funderar på att ta hål i örat(antar att ni förstår att det är där pilarna visar)med emma. Hon tog ut sin förra men vi tänkte ta tillsammans nu i helgen. Men jag vet inte på vilken sida. Vad tycker ni? lägg märke till att på vänstra örat har jag två hål och på höger ett. Kommentera!

Dresscode - 15 oktober


Dresscode - 14 oktober



Kom hem för typ en timma sen men träffade iallafall sofia och vanessa vid ullvide så var johannes och fredrik där ett tag också medan vi gick till coop och köpte cider och snacks. Först några grejer som sofia sprängde påsen så allt åkte rakt ner på marken(haha!)sen gick vi in igen och köpte chees bollz. Och luffade runt lite på coop och bara garva typ haha. Sofia hade spanat in sig på några goda kaker som rädda barnen gubbarna hade till sina kunder och sen går vi fram och snackar typ lite och när dom säger ta en kaka så springer sofia DIREKT fram och tar, haha gam :D Sen åkte jag kundvagn också, softsoft. haha skoja. Är lite för oseriös för att blogga just nu. Hände lite andra grejer också men orkar inte skriva mer. Skriver senare eller imorn.. puss ^^


kort inlägg

Ska ut en stund med sofia och vanessa. slänger in dagens outfit när jag kommer in!

next ..



.. Desperate housewives. Hörs efter det!

Trött och sliten

 

Orkar inte visa mig på webb idag. Har heller inte pallat blogga. Började tjugo över nio idag och ringde och väckte yaren klockan tjugo i nio. höh. Slutade vid tre.

Imorn börjar vi halv tio och slutar väll runt tre eller något skulle jag tro? Blir mer bloggning imorn.

Godnatt!

film - middag - ut

Har ätit middag nu. Och innan det kollade jag på film med astrid och nathalie. Drar ut ett tag nu med astrid. Funderar på att ta med mig kameran :) puss

Gårdagens shopping blev..


ett skärp från gina 80 :-
en kofta från gina 100 :- på rean halva priset

2 fast 2 furious


Just nu

Stack till vällingby med julia idag sen har vi varit ute typ hela dagen och hon käka hos mig och så. Kom in och kollade på tv sen stack hon hem för typ en halvtimma sen.

Är skit trött och sitter och kollar på 2 fast 2 furious på 3an.

Köpte förresten en kofta och ett skärp från gina idag. Visar bilder ikväll eller imorgon. puss

Godmorgon!

måste fixa mig nu. Skriver kanske när jag är klar!


Lösnaglar



Vad tycks? Själv blev jag nöjd men ändå inte, något ser fult ut tycker jag men men.. :p
Nästan precis efter att jag hade gjort färdigt allt så var det middag. Tacos. Och nu kan ju gissa hur det gick!?

Nu ska jag fixa design till en tjej. Kanske inte blir klar idag men det får vi se. Skriver senare!


Depend's nageltippar



Dessa 100 nageltippar ska nog räcka ett tag va? ;)

Klockan 12 och jag är redan hemma? ja.. Var bara i skolan i en timme(alltså till klockan 9)sen hämtade pappa upp mig med bilen så åkte vi till astrid lindgrens sjukhus där jag då skulle ta denna kortison spruta i leden vid tån. Eftersom det är ett ganska känsligt ställe att ta en spruta på och inte som att ta en vanlig spruta i armen så fick jag bedövning men ingen luftgas som de sa från början(?). Jag måste nog erkänna att jag trodde det skulle vara värre faktiskt! Det ända som kändes var att det stack till, och ändå så sa och fråga hon efter att hon hade tagit in nålen ända in till skelettet för att kolla var nålen var. Får hoppas på att det blir bättre nu eftersom tabletterna inte hjälper längre. Så ikväll blir det ingen utgång. För min egen skull stannar jag hemma och vilar(för bäst verkan). Det är orsaken till varför jag är hemma nu också.

Efteråt stack jag och pappa till vällingby och käka lite, skulle kolla på byxorna jag ska köpa till min rosa mjukis tröja men det fanns bara i L & M så jag får leta vidare på andra ställen.. Sen köpte jag ju lösnaglar/tippar.

Nej nu ska jag ta och börja fixa naglarna. Klippa, fila, måla osv. puss!

på konstgräsplanen


Stephanie, jag, Sandra och Yaren på konstgräsplanen i grimsta efter orienteringen. Vet egentligen inte vad vi höll på med, men det blev mest att vi sprang runt och hoppa på varandra och vråla. Haha grr ;p


MJ's spöke



damn jag sket ner mig.. !

Godnatt !


Drivbild

Är riktigt trött så jag ska ta och slagga nu. Har ju heldags-orientering imorgon i Grimsta. Det är samling halv nio. Eftersom vi inte behöver ha några lektioner efter det så hoppas jag att det bara blir några timmar vi är där. Juste har utvecklingssamtal vid fyra nånting också. Jaja, sov gott!


"tjejkväll"



Blir en sån där typisk "tjejkväll" för min del. Dvs - bada, hårinpackning, fixa naglarna, och helt enkelt fräscha upp mig lite. Och klockan nio är det desperate housewives som äntligen börjar igen!

Hörs om någon timma!

behöver komma ut

Jag drar ut ett tag med astrid, känner att jag behöver det..

Facelook & dresscode - 5 september





Hörs efter skolan!

Cola!




Nyduschad. Mätt och belåten efter pizzan. Sitter och dricker colan som är kvar och ska snart gå ner till mamma och kolla på en film.

Veckans köp



Vällingby med mamma i torsdags
Svarta korta uggs 300 kr

Vällingby med tjejerna i fredags
Hjärt-armband 20 kr på rea

Söderhamn idag
Nyckelhål-armband 40 kr
Fotmask(?) 10 kr
Ögonmask(som ska pigga upp, tydligen?) 10 kr
2 bas tröjor 40 kr styck

Borde nog försöka dra ner på att spendera så mycket pengar på allt detta shoppande. Iförsig har mamma betalat allt förutom armbandet som jag köpte i fredags menmen.. Nu drar jag hem till stockholm, hörs när jag är hemma!

Ska testa nya frisyrer

Ska ta och fixa mig nu. Och prova lite nya frisyrer som jag kanske lägger upp bilder på sen. Egentligen är det ingen ide eftersom jag ska ha silvershampoo i håret sen igen menmen.. har ändå inget att göra för tillfälet ;)

Grattis älskade mormor - 66 år :)

landet

Ska sticka till landet nu, så jag hinner inte skriva något. puss


RSS 2.0