<3

2009's sista kväll började bra och slutade dåligt. Ingen frågar mig varför okej? Tyck att det här låter fånigt om ni vill men jag helt ärligt sk*ter i det just nu. För jag tänker inte sluta 2009 innan jag sagt tack till en person. En person som alltid fått mig att skratta när jag borde gråta, en person som känner mig mer än vad någon annan gör, en person som förstår mig bättre än vad någon annan gör, en person som bryr sig om att jag finns, en person som stöttar mig vilken tid på dygnet det än är, en person som betyder allt för mig, en person som jag älskar, och en person som jag aldrig skulle kunna tänka mig att leva utan. Ingen förstår hur stolt jag är för att få kalla dig mitt syskon, min bror, min storebror. Under 2009 har jag träffar otroligt mycket nya fina människor och jag har kommit mycket närmre min bror. Han berättar allt för mig och jag kommer finnas för han i alla lägen, och jag vet att han finns för mig. Tro mina ord - han är en otroligt bra stöttare om man är nere. Han förstår mig alltid. Tack för allt. Du betyder så mycket för mig just nu, och det kommer du alltid att göra.

Skrivet till Kristoffer Bergstrand från din lillsyster Linnea


Linnea genom året 2009


Januari - På andra bilden ser ni mig till vänster och sophia H till höger.



Februari



Mars -
 Andra bilden är när jag/vi träffade EMD.
På fjärde bilden ser ni mig till vänster och Nathalie N till höger.
 

April - På andra bilden ser ni stepanie till vänster och jag till höger.



Maj


Juni -
På tredje bilden ser ni mig till vänster, Sophia H i mitten och Nathalie N till höger.


Juli




Augusti



September
- På fjärde bilden ser ni mig till vänster och susan till höger.



Oktober



November



December - NU!

Jag tycker jag har förändrats, är det positivt eller negativt tycker ni? :)

..


Jag är trött på vintern, ge mig sommar!

Har kommit upp ur sängen nu, ska ner och käka nånting.

Är fortfarande vaken



lägger in bilder imorn på det köpte idag. Brorsan är på lan så ska bädda ner mig och kolla på film i hans rum nu. puss!

Mjukisdress & guitar hero next!



Nu ska jag ta på mig mjukisdressen och spela guitar hero medans jag väntar på att Legally Blonde ska börja, min brorsa har är på lan och har lånat ut rummet till mig så snäll som han är. Men jag får dock inte ha några kompisar där men whatever. skriver senare sötnosar!

Bobby



Just ja. Påväg hem på pendeln såg vi bobby från mammas pojkar. Haha! Vi satt ner och han stod typ bredvid oss, hah han nudda min jacka.. så garva vi hela tiden och när vi stack satte han sig på min plats och glodde som fan på oss. Anade väll att vi snacka om honom? :p

Dresscode - 29 december

Förlåt för skitdålig uppdatering. Har varit väldigt upptagen. Var i stan med sophia H idag, haha skitkul! Orkar inte berätta allt som hände men kul hade vi iallafall.


utgång

Hinner inte skriva ska dra och möta sofia vid konsum strax sen blir det käk på ruccola och sen är vi väl ute ett tag om vi har något att göra. puss!

vinterviken och rosa the movie



Sitter och kollar på vinterviken och väntar på att rosa the movie ska börja. har redan sett båda men just idag tänkte jag kolla om rosa the movie gick att kolla på på nätet men hitta inget så gav upp och kolla på vad som går på tv istället, skarrigt att det var just den eller vad? :p

Grattis!

Världens underbaraste flicka fyller år idag, emma svensson! Har redan sagt det på sms msn osv men skitsamma. Bättre det än inget, right? :D



Jag älskar dig och hoppas du får en bra födelsedag, bästavän.

Förtrollad



Är skit seg, ska lägga mig och kolla på tv hela natten nu.
Ni har väl inte missat förtrollad som börjar klockan 21.25 på tv4?

nokia nu


emma&jag - saknar dig emi

Sorry för dålig uppdatering men har hållt på med mobilen och mp3n hela dagen. Så ja, nu är sony's inlämnad och jag har min gamla nokia istället. Så fu*king dålig. Kunde inte ens göra ett hjärta! -.- och den är seg om man har mycket musik så har tankat mp3n med massa musik. Har inte ens hunnit tagit hand om mig själv idag, inte ätit eller så heller så aa, tror jag borde gå ner och äta nu. Skriver ikväll. puss

Narnia



Ligger fortfarande i brorsans rum och kollar på tv som jag gjort hela dagen, och ska fortsätta hela natten. Men just nu kollar jag på narnia. Grymt skönt att bara vara hemma och ligga och kolla på filmer och gå runt i mjukisdress. Try it sometime! ;)

Filmdag



Har lånat brorsans rum över kvällen eftersom han inte är hemma, är riktigt bra filmer på tv idag. Just nu En prinsessan dagbok 1.

Mys




Ligger och kollar på förortsungar som går på tv3 just nu. Äter frukost(julskinka!)och är osminkad såklart. Och ja, jag är osminkad på bilden över som jag tog nyss. Inte så stor skillnad va? :)

Fredag och inga planer

Vaknade för ungefär en halvtimma. Och är fortfarande lite småseg. Blev sent igår.. Tror faktiskt jag ska stanna inne på en fredag om ingen kommer ut. Men får väll se, kan vara lika nice att sitta hemma och kolla på film och gotta sig. Vad har ni för planer för dagen? Jag har inga.


Ingen bloggning på julafton

Sorry alla läsare men jag orkar faktiskt inte blogga på julafton ni får mycket bilder imorn istället! Har fått jättemycket fina julklappar. Tack :)


Är kär i min nya mjukisdress..

love you



Vet att du läser min blogg så tänkte skriva här istället för att kommentera inlägget :)
Sofia Filippa Louise Isabelle Arnholm Helmer(enriktigblondin.blogg.se)heter denna söta person som skrivit detta, hon är en av mina bästa vänner som jag litar mest på. Man kan lita på henne även fast man inte känner henne. För när jag bara hade kontakt med henne på msn osv så pratade jag ganska privata problem med henne? hah, världens snällaste unge :) Roligaste också för den delen. Ville bara säga att jag älskar dig sofia, du är en äkta vän för mig och för många andra <3

GOD JUL

Blev just värsta kaoset på msn och sms. ALLA bombar med god jul just nu haha.


Snart julafton


någon dag sen - redigerad

Min brorsa har somnat i min säng, så sött han sover haha.. :)
Har inget speciellt för mig annat än att jag är skit pigg och sitter och snackar med massa folk på msn och sms. Längtar som fan till julafton.. och märkte för andra gången idag att jag bara målat EN nagel fortfarande haha! Ska nog måla dom andra också annars glömmer jag väll det imorn också, haha.

Jul outfit?



Hmm.. tror min jul outfit blir såhär tillsammans med röda naglar, plattat hår, fin sminkning, ringar och lite annat. Hiss eller diss? :)

23 december


Dagens fråga. Vad tycker ni om rosa läppar?

Julafton imorgon! Går runt osminkad och ofixad just nu men tänkte måla naglarna, duscha välja kläder och sånt tills imorgon. Slänger in några t.ex på outfit's senare och lite annat. Svara på dagens fråga sålänge. Hörs om ett tag!

Välkommen till familjen



Brorsan har kompisar här och tagit över tvn där nere. Så jag och mamma sitter just nu i mitt rum och kollar på svenska hollywoodfruar och väntar på att välkommen till familjen ska börja. Ska smarra på annanas också. puss! :)

Ska ut lite senare ..



så .. måste sminka mig nu.

17 again och frukost


Är osminkad. Ska kolla på 17 again nu för andra gången och äta min frukost, klockan två ja..

Svar på tal - Mascara



Svar: Jag använder the colossal volum express från maybelline new york. Sen kan jag väll tillägga att jag använder ögonfransböjare innan jag lägger på mascaran. Tycker att det blir mycket finare för då syns ögonfransarna mer. Många som använder den här mascaran och tycker den är skit dålig och inte ger volym alls, men ett tips är alltså då att använda ögonfransböjare. Blir en stor skillnad då.

Mitt resultat

Godnatt

Har nyss sett klart på 17 again med krille, snart blir det nog läggdags. Även fast jag inte ska göra nånting på dagen, bara ligga hemma och dega men.. är skit trött så godnatt!

Flickan som lekte med elden



Har satt på mig myskläder och tvättat bort sminket. Nu blir det film, flickan som lekte med elden.

Hemmakväll


random bild..


Skulle kollat på film med en kompis idag men jag pallar inte och den kunde typ inte heller så det gör inget. Har inget att göra så hänger med mamma och pappa till barkary/kista och sen spånga för att hyra film. Hörs senare babes :*


Dagens köp



Blir inte bra på bild idag..

Jeans leggings - Gina tricot 179kr
Kjol - H&M 199kr
Mössa  - H&M 49.50kr
BH:ar - H&M 149&129kr

Pappa betalarmamma betalar..

Hemma från stan nu



Fick med mig ett par saker hem, håller på och tar bilder nu så bilder kommer snart!

stan

Drar till stan nu, hörs när jag kommer hem!

Blood diamond



Sitter och kollar på blood diamond nu, som jag sett minst 10 gånger men whatever har inget bättre för mig.. Det är reklam men nu börjar det igen, ska fortsätta messa lite och titta. puss!

Drar ut nu




Hörs senare!

Sminkar mig

 

Håller på och sminkar mig, ska ut efter maten. Hörs snart!

Film

Hörs om en timma, ska ner och kolla på en film som går på tv just nu och tjocka i mig lite gotti!


Lördag

Sorry för dålig uppdatering idag men har julstädat rummet hela dagen. Har precis sminkat mig, och ikväll drar jag nog ut en stund. Är skithungrig också. Har bara ätit en liten yoghurt idag.. Men ska käka middag nu. Hörs senare!



Nytagna bilder

Film mys




Hade tänkt lega och kolla på film hela fredagen faktiskt.. orkar inte gå ut eller göra något tror jag. Jag och brorsan ska lyckas laga tacos sen också eftersom mamma jobbar sent och pappa är på -. Får väll se hur det går. Nu blir det pledge this med paris hilton(filmen jag fick av sofia), julmust och nudlar!

LOOOOV !



Tack sofia och susan, skitfint! love u :)

Tisdag

Slutade runt elva idag. Stack nästan direkt till vällingby för att köpa julklappar med sofia. Köpte lussebullar och julmust och gick in på k:fems toaletter och satt där och tjocka i oss. Haha fifan vad vi garva! har en video men orkar inte lägga upp den ikväll. Gick även till donkens toa och gjorde ingenting, dvs garva.. Sen hade vi inget att göra så vi fortsatte till solna där vi leta efter en toa(då vi verkligen behövde det till det den är till för!)kolla fyndaffär och sofia skulle visa var hon bodde förut. Kloka som vi är går vi mitt i snön istället för att gå på gångvägen(och det var inte lite snö heller)så sofia ramla flera gånger haha! Vi såg nog ut som två uteliggare som aldrig sett en stad förut.. Just ja sofia, mustasch race! haha fifan.. har garvat för mycket idag! Jag älskar dig sofia <3




Yes. Det "stora" utrymmet inne på toan!

Drivrutinsinstallation



Har precis städat rummet och håller på och istalellera sony ericsson programet så jag kan överför kontakter och allt det eftersom jag ska lämna in min mobil så snarast som möjligt.

Sista dagarna i skolan har det bara varit slappt. Idag hade vi b-språk som vanligt, på engelskan gjorde vi julkort, på NO:n fortsatte vi att kolla på filmen vi kolla på igår, på svenskan hade vi små tävlingar, sen lunch och sen kollade vi klart på filmen. Just ja, fick kladdkaka och julmust också. Det slutade med att halva klassen ville kolla på en ny film och resten ville kolla klart på den vi sett innan. Så vi gick till ett annat rum. Skit nice med så få!

När jag kom hem somnade jag i soffan, åt middag, ringde och snacka med min brorsa och fråga om han kunde skjutsa mig till vällingby för att jag skulle köpa ett par örhängen(så snäll som han är gjorde han det), sen kom jag hem och gick ut med hundarna.. Har inget intressant att säga just nu. hörs snart! :)

Lill lördag




Sitter och kollar på film, käkar popcorn och dricker cola. Det blir en lill lördag idag.

random

Har just varit ute med hundarna. Iskallt! Ska duscha nu och sätta på mig myskläder.


Random bild

pga prov


music drug

Förlåt för dålig uppdatering, måste bli bättre men jag har haft prov idag och har ett till som väntar på mig imorgon. Vill ju inte få IG. Och eftersom jag ska lämna in min mobil innan nästa år så ska jag försöka installera ett program och överför alla kontakter. FÖRSÖKA.

Söt blus från h&m




Lite halvtaskiga bilder men dom duger för tillfället!

Söndag - Lucia och tredje advent!



Två pics från idag.

Stack upp till vällingby idag med mamma idag och köpte julklappar, samt kollade på jul/nyår kläder. Hittade en urgullig blus! Bild kommer såklart senare. Skulle träffat sandra idag vid tuben men hon kom inte så jag satt där i typ 25 minuter och sen skulle jag ta bussen hem så den missa jag såklart så fick gå hem i kylan och frysa skiten ur mig.. Jaja nu ska jag hjälpa mamma och baka lussebullar sen duscha, spela sims, plugga och såklart blogga! ;)

Facelook




Har tagit en hel del bilder idag men man behöver ju inte göra en bildbomb direkt ;)
Ska spela the sims nu, länge sen ju.

Nitskärp

Rotade lite i garderoben och såg att jag hade glömt bort ett nitskärp som jag fick av min brorsa för några månader sen. Tycker det är rätt ballt faktiskt.. Hiss eller diss?

 

Drar till Älvsjö nu!

Bjuder på en låt sålänge


Godnatt!

Ska upp klockan åtta imorgon. Åker till älvsjö med mami och kollar på hundmässa. Kanske hinner skriva innan jag sticker annars skriver jag senare på dagen. Nu ska jag tvätta bort sminket puss!

Ett år sen


Sandra - Stephanie - Susan - Ebba - Nathalie - Jag(som rör mig av någon anledning)

För exakt ett år sen såg det ut såhär. Jag och några kompisar satt och kollade på idolfinalen hemma hos Sandra. Haha, glömmer det aldrig :)

Linnea just nu





Sitter och käkar wook och dricker cola, samt dunkar musik.
Väntar på att idol ska börja. Vem vinner ikväll?

13 dagar kvar till jul

    
- Luvtröjor & andra tröjor
- Pengar
- Nytt rough
- Ny dream matte mouse
- Nya koss(eftersom jag lyckats ta sönder dom också)
- Klocka med diamenter runtom och i
- Väska


Sedan är väll resten behövliga grejer och sånt ointressant kanske(?)så detta är vad jag bjuder på! ;)


8 bilder









Kollade på lucia tåg idag så ja.. alla bilder förutom den första är från när vi väntade på att det skulle börja. Haha oseriösaste luciagrejen jag någonsin sett! :D


Fredag


gammal bild

Sitter just nu och klappar på sötnosen som ligger i mitt knä, har nyss varit ute på en runda. Tänkte åka till vällingby men vettefan om jag orkar.. Slutade tjugo över två idag, idrott sista lektionen. Haha rätt kul faktiskt.. Tror jag stannar inne hela kvällen också, så då blir det bloggning! Sen ska jag ju kolla på idolfinalen också(inte för att jag har kollat så mycket innan menmen..). Slänger in en bild på dresscode senare. Ska överföra lite bilder till datorn nu så jag kanske slänger in några på bloggen också!


Jag är skit trött, skriver om ett tag.

Ska kolla på tv och messa lite, och bara ta det lugnt. Sen kanske fixa ett par brallor.


Sur!



Kjolen som hade hade tänkt köpa är slut i min storlek! surt..
Kanske händer att jag tar en annan färg eller något(isåfall rosa eller svart?). Får väll se.

Måste städa!


dresscode - 9 december

 
Jag just nu

Musikdrog!


brunett!





Nu är jag brunett igen! vad tycks?
Färgen syns inte så bra på bilderna men dom får duga sålänge.

"måla" håret




Mamma har precis kommit hem nu, ska ner och kolla vad hon håller på med sen blir det färgning! eller aa jag ska "måla" som yaren sa! ;D puss


Hinner inte blogga nu, bloggar mer ikväll.

Ska hjälpa mamma med några saker så färgar hon håret på mig ikväll!

Saker jag fått reda på/som hänt dom senaste dagarna

  • Har bestämt var vi ska åka nästa år när pappa fyller jämnt
  • Har köpt färg och bestämt när jag ska färga brunett igen
  • .. ........ ... .... :'/
  • Tagit sönder min kamera(inte med flit)
  • Ska få en system kamera av mina snälla föräldrar nästa år

Dålig uppdatering

Har inte hunnit blogga dom senaste dagarna men jag har en himla bra anlednig till det. Har inte haft någon tid alls till bloggen. Och då menar jag ingen. Mycket i skolan och annat som hänt, ja det komme rju såna perioder ibland. Men stå ut, imorgon är jag hemma igen och nästa veckan kommer bloggen vara igång som vanligt igen. Trust me.
Var över hos en släkting idag sen så har jag köpt lite grejer(som jag kan ta bild på i veckan). Har också köpt hårfärg(bilden under)nu så om nån vecka är jag brunett igen. Det trodde ni inte va? ;)



Sitter just nu på golvet i vardagsrummet med ett täcke över mig, brorsan sitter bredvid och spelar något sajko skräckspel(haha). Har käkat för mycket godis känner jag.. Orkar inte sitta vid datorn så ska bara ta och checka lite bloggar sen lägga mig i soffan och lyssna på musik, messa och spela nånting på mobilen. Eller så är jag social och spelar med brorn min.. puss!


Midjekjol

 

Har blivit helt kär i den här midjekjolen från h&m, ett måste för mig till sommaren!

Dresscode - 1 december



Ringar - Glitter
Jeans - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Luvtröja - Mouli

RSS 2.0