Blondare, igen.



Ser mest orange ut på bilden men det är blondt. En orange ton är det i men det tar jag nästa gång jag färgar samma färg för att det ska bli jämnare och så. Men det kommer dröja ett tag.

dags att städa kanske?


Onsdag

Ska snart gå till skolan så jag hinner inte skriva så mycket, jag skriver när jag kommer hem. Måste skriva av mig lite då.. Ska till läkarn efter skolan, själv om inte någon schysst hänger med mig. puss

Bp - Gefle

Har inte haft tid att skriva så mycket på bloggen. Mycket som hänt..
Var iaf på grimsta idag och kolla på bp - gefle (1-0) med sandra, johanna och elin. Träffade även orkun och resul där. Matchen sluta runt 9 typ? Stack till coop och mötte resul och orkun igen som också skulle hem så skulle jag köpa en sak på coop också.. var hemma runt 10.

Har ingen blogglust egentligen. puss

6 saker du(kanske)inte visste om mig

- Jag har aldrig flyttat.

- Jag har varit nära att flytta till hässelby strand och gävle förut.

- Jag kanske ska ta navelpiercing om något/några år.

- Jag är inte allergisk mot nånting.

- Alla mina riktiga kusiner är bara killar.

- Många som inte känner mig tycker jag ser äldre ut än vad jag egentligen är ;o

Bilden säger allt


bildbomb












Lördag

Cyklade till affären imorse och pumpade hög musik, riktigt skönt.

Har ätit pizza och gjort lite andra saker också. Ska snart ut och ta lite bilder, det var ett tag sen. Så det kanske dyker upp någon resultat bild senare.

Hittade ingen bra film som går på tv ikväll så det kanske blir att hyra film.

Har inget mer att säga för tillfället, är bara allmänt glad idag :) puss

Söderhamn


Just nu

Om datorn är med ska jag försöka uppdatera så mycket som jag kan. puss

Över helgen


Gamla tider..

Har varit kass på att blogga men jag har inte haft någon lust alls till att blogga men nu ska jag komma igång och försöka uppdatera som vanligt. Slänger kanske in en dagens imorgon om jag kan och hinner. Kanske ska be pappa ta med sig bärbara. För jag åker ju till landet över helgen, har inte varit där sen i somras faktiskt. Båda glad och sur för att jag ska följa med. Men den här helgen var ett måste eftersom vi ska på släktträff på söndag för att farmor fyller år, eller något sånt. Justaja, skulle ta med moppen upp så jag kommer nog inte vara så rastlös iaf.. Men ni kan messa och ringa mycket så blir jag glad! :)

Idol

Har ingen blogg lust just nu. Ska kolla på idol. puss


E.M.D

Danny - Hur gammal är du?
Jag - Snart 13.
Danny - Synd, då kan vi inte gifta oss.

Time to go out



Har duschat. Mormor och morfar har stuckit och snart drar jag ut. Ska bara skriva en liten gullig lapp till mamma och pappa också ^^ Kanske drar hem tidigare för att plugga på spanska läxan.

Osminkad



Osminkad, sitter och gör ansiktsmask. Har målat naglarna på tår och händer, rosa. Ska fortsätta fixa och fräscha upp mig ett tag till. Och även göra läxa som är tills på tisdag. Senare kanske jag sticker ut. puss

Skopunkten vs dinsko


Ser ni någon skillnad?
Det ändå som skiljer dessa skor från varandra skulle väll vara "spänn"detaljerna och priset. 200 kronor billigare på skopunkten, men dessvärre så kanske det är dåligare kvalite. Själv har jag paret från dinsko. Vilka skulle du välja med tanke på priset och utseendemässigt?

Ont i magen

Har varit på en kompis fest. Kollade på skräckis och lite sånt. Var ute och sprang i linne och strumpbyxor, frös ihjäl.

Tror jag borde ta bort sminket och gå till sängs nu. Inga planer för imorgon. Får se hur jag mår - Bilder säger allt. godnatt


Drar ut nu



Hörs kanske senare!

Kallt ?

Är hemma. Gud det känns som vinter ute, skitkallt. Fast iförsig fryser jag nästan jämt men alla säger att jag alltid är varm.. Ska iallafall kolla på film nu. Har inte bestämt vilken men jag tänkte bara skriva att jag lever.


Mitt sällskap blir ostbågar och cider. puss

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering men har knapp varit hemma idag och snart ska jag ut igen. Trotts att mamma och pappa är i danmark och mormor och morfar ska vara "barnvakt" så lyckades jag övertyga de att jag SKA ut. Men jag kollar nog på film och har lite fredags mys med mig själv senare.

Och igår kväll så var jag på en/några kompisar träning så jag hann inte uppdatera för jag duscha och tjäna lite cash av pappa också.

Inget speciellt som hände i skolan idag. Annat än att jag fick äcklig spray grädde på mig av en kompis, ousch! Så blev det flumdans till  - i know you want me - efter skolan i omklädningsrummet, HAHA vilken humor asså :p

Efter skolan var vi kvar en stund ute och snacka. Stack sedan till vällingby med S, Y, A och S. Skulle köpa present till en kompis som fyllt år och har fest imorn.

Jaja som jag sa skulle jag ut en stund ikväll med Astrid och Jens tror jag, kanske träffar på några fler också eller så blir det helt andra planer.

Bjuder på en drivbild. Puss!


Dagens köp




Har äntligen hittat en rosa mjukiströja!
Hiss eller diss ?

Onsdag

Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Annat än att jag var kvar i skolan/coop till halv fem, så "råka" jag somna också när jag kom hem. Helt slut. Men jag lyckades iallafall dra mig upp och äta lite sen drog jag ut.



Har tagit på mig myskläder, men sminket är fortfarande på. Ska nog kolla på tv och messa med lite folk. puss

Sovdags



Sovdags för mig nu. Börjar åtta imorgon. Godnatt!

Blogginfo

För er läsare som undrat varför jag inte svarar på kommentarer eller är dålig på att uppdatera nu för tiden så är skolan det största skälet. Sen vill jag ju också ha tid åt vänner och sånt så klart. Det har blivit att bloggen har kommit bakom mig på sista tiden, om man kan säga så? Men nu tänkte jag iallafall svara på kommentarer och så kan jag väll också säga att jag inte glömt bort kommentarer som "kan du visa hur du gjorde det?" eller liknande kommentarer. Självklart kommer jag visa allt som ni önskar, men det är bara att ha tålamod och tid så dyker erat önskade inlägg upp någongång så snarast som möjligt ;)

Måste försöka komma igång med bloggandet igen!

Min "sanna" hårfärg



Är rätt många som frågar mig om vad som är min naturliga hårfärg. Men på bilden över så har ni den. Eftersom bilen är tagen hösten 2008 så borde jag inte ha färgat det där.


strike a pose



Kände att jag behövde komma ut lite och inte bara sitta inne och plugga. Så jag stack ut en stund med susan. Bilden bjuder vi på, visst susan? ;)

Men nu är jag iallafall inne och ska plugga lite spanska och sen kanske jag skriver ett inlägg om varför jag var hos läkaren, är så jobbigt när jag ska försöka förklara för alla och alla fattar noll varje gång..

Sjukan

Är hemma nu. Började 9. Hade mentorstid och NO-lab till klockan 10 över 11 sen hade vi två timmars förlängd matrast så vi stack till vällingby och åt på donken, eller dom. Så köpte vi klubbor och lite sånt. Stack hem eftersom jag ska till läkaren och få svar resultaten om min fot/tå. Låter ganska mesigt men troligtvis är det inget allvarligt som förut, hoppas jag på.

Har precis ätit en maka så jag håller mig ett tag. Måste även köpa silver shampoo så mitt hår inte ser så orange/gult ut! :s

Måste även plugga en massa när jag kommer hem från sjukan. Skriver nog ikväll. Puss


Några veckors gammal ego bild på mig

Färgat



Har färgat blondare igen, vet inte om man ser så stor skillnad menmen..

Nu ska jag göra mamma sällskap där nere och kolla på film puss!

Rensning



Det är söndag idag och jag tror inte jag pallar gå ut idag. Ska nog stanna inne och plocka undan lite i mitt rum, rensa alla mina skor och slänga såna jag inte använder eller kan ha längre. Kanske lyckas lura med mamma till affären också och köpa färgning, igen..

Bildlöst inlägg

Har typ inget att göra just nu, vill kolla på film men kommer antagligen somna då som jag gjorde igår.

Har varit ute med julia hela dagen och träffat på lite olika folk då och då, "lagade" även pizza till middag hemma hos mig. Men eftersom hon skulle upp typ sju imorgon så blev det inte så sent.

Vet inte vad jag ska göra imorgon faktiskt.

Men jag tror jag ska duscha nu, puss.

Dresscode - 12 september



SKa typ ut och träffa julia, vi skull egentligen till vällingby men hon hade inga pengar så vi vet inte vad vi ska göra. Kommer väll på något senare. Hörs senare. puss

Alla fyller typ år just nu :o - Grattis jens :)

Fredagskväll



Ska kolla om det går någon bra film på tv, annars sätter jag kanske på en egen. Mamma har varit snäll och köpt lite gott till mig också.

Nej nu ska jag mysa med vovsen och kolla på tv. Puss

Dålig uppdatering just nu pga skolan och vänner

Ute med susan och sofia

Kom nyss in. Ska käka, sen ska jag ut till susan och sofia igen. Tror jag drar hem och kollar på idol och gör klart SO berättelsen då istället eftersom en viss susan kom och plingade på när jag skulle plugga :p

Svarar kanske på kommentarer senare om jag hinner. puss

Torsdag

Är skit dampig och sur just nu, och ingen frågar mig varför.. Men iallafall. Slutade vid halv tolv. Riktigt skönt.  Gick till coop och lite sånt och var kvar i skolan i några timmar. Är fett trött nu, tror inte jag pallar gå ut ikväll. Måste skriva lite på SO berättelsen nu. Sen tror jag att jag kommer somna ett tag.. Puss!

Grattis astrid ! :)

090909


HET*host*bild från idag

Är skit trött, vet inte vad jag fortfarande gör uppe med smink och allt? ska tvätta bort det.

Var iallafall ute med susan först sen träffa vi några som stack efter ett tag då vi gick och plinga på astrid. Gjorde typ inget speciellt och sen skulle susan hem och plugga. Så ja då blev det bara jag och astrid, ingen kunde typ komma ut.

Aja som sagt är svin trött nu, dröm sött!


I still alive

Tjooo. Stannade typ kvar i skolan ganska länge men nu är jag hemma och ska snart ut igen. Slutar halv tolv imorn tror jag. Någon som vill göra något?

Tänkte bara skriva att jag lever, uppdaterar senare.

Och juste, grattis igen sofia!

Tisdag


bild från i måndags, misstolka inte ;)

Förlåt om jag inte skrivit något på den sista tiden men har inte haft ork eller tid.
Idag var jag iallafall i skolan - Trött. Åkte till vällingby efter. Sen följde jag med mamma till coop. Efter maten stack jag ut med susan och ja, blev väll mest att vi var vid björnidet och snacka, lyssna på musik, "dansa" om man kan kalla det så haha och lite annat... :p

Har precis duschat och håller på och repiterar engelska läxan som vi har tills imorn. Ska försöka sova i tid idag, knappt att jag orkar ta mig upp på mornarna. Börjar åtta och slutar fem över halv två imorgon, så jag överlever nog.

Skriver senare eller imorgon. puss

Show me love


Nyduschad



Nyduschat och fräsch. Har även ett nystädat rum också. Tror jag ska bädda ner mig i sängen och sätta på en film, eller vad säger ni? Och juste, så snäll som man är har man bakat kladdkaka också. Behöver bara vispa lite grädde.

Glömde skriva förut att jag har glömde min kamera hos andrea i lördags, så jag kan alltså inte ta kort på kläderna just nu. Men om hon inte glömmer att ta med den så får jag den imorgon. Skolfoto imorgon också. Fotografen var ju sjuk när vi skulle ta sist, typiskt..

TROR inte jag skriver mer idag, så då hörs vi imorgon. puss

Stan

Kom nyss hem. Brorsan väckte mig i morse och fråga om jag ville hänga med in till stan. Och så blev det. Sminka mig och tog på mig lite snabbt sen drog vi direkt. Han skulle på någon fest i helgen med temat svart och vit så jag skulle hjälpa till och vara smakråd. Jag skulle även köpa ett par leggings med nitar på sidorna, och så köpte jag två linnen från gina. Min frukost-lunch fick bli donken, nyttigt or not?

Iallafall nu är jag ganska trött, men måste hjälpa till och städa innan päronen kommer hem. Lägger in bilder på det jag köpte senare. puss


Tjejkväll

Kom typ precis hem. Hann inte skriva förut att jag skulle till ännu en kompis som hade fyllt år. Hade sett på skräckis det sista vi gjorde typ så jag bad min bror möta mig.

Men nu är jag iallafall hemma och ska typ ta på mig myskläder, göra läsk, och kanske ta bort sminket också. Skriver kanske efter det, puss.

Dresscode - 5 september



Går och möter sophia i skolan nu, sen drar vi vidare!
Hörs senare ikväl. puss

Fixar mig



Pumpar musik, har fixat håret lite, är fortfarande osminkad(förutom läppstiftet då)så jag ska sminka mig snart. Har fortfarande inte bestämt kläder men det är nästa steg. Skriver sen!

Lista

Snodd från susan.

Vem:

Kramade du sist? fian
Tänker du på? någon
Är din bästa vän? har många kompisar som är mina bästa vänner
Förlåter du aldrig? förlåter alltid men glömmer aldrig
Pratade du med på msn sist? skrev senast till en emma
Ringde dig sist? mamma
Skrev det 9:e smset till dig? samma emma :p
Önskar du var med nu? jadu..
Var din första kärlek? -

Har du:

Ett förhållande? nej
En bästa vän? ja
Ljugit för en vän? hatar lögnare men en vit lögn har väll alla kört med någon gång? :/
Blivit anmäld någon gång? nej
Stulit något? nej

Gråtit över någon av det motsatta könet? many times..
Slagit någon av det motsatta könet? på skoj ja
Kysst någon av samma kön? ja men inte seiöst :p
Varit otrogen? hemskt, skulle aldrig tänka tanken..

När:

Hade du riktigt roligt senast? idag
Grät du sist? vet inte
Skrattade du sist? idag
Snusade du sist? uuuuh ;s
Ska du sova idag? sent ;)
Skrek du på någon sist? nyss
Mår du som bäst? när ingen eller inget sårar mig
Förlorade du oskulden? är oskuld

Vad:

Har du för mobiltelefon? sony ericsson c902
Har du på dig just nu? jeans linne och kofta
Lyssnar du på just nu? ingenting
Vad är din hårfärg? tycker det ser orange ut men typ ljusbrunt?
Är dina framtidsplaner? Tar dag för dag
Tänker du på just nu? Mycket
Fick dig att gråta sist? dåligt minne..
Hatar du mest av allt? kommer inte på just nu
Får du mest komplimanger för? mina ögon tror jag :p

Believe - love - faith - hope



Började dagen med musik, sedan bild, svenska och idrott sista lektionen.
Drog hem direkt och bytte om och fräscha upp mig lite, sen drog jag och fian till vällingby och köpte present och kollade även på saker till oss själva såklart. Fick faktiskt med mig denna ring med texten "believe, love, faith, hope".

Är proppmätt, jag och bröderna lagade tacos när jag kom hem från vällingby.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hemmakväll? Ingen verkar kunna gå ut idag iallafall. Men jag ska kolla vad som går på tv.

puss

Just nu!



Har skrivångest, vet inte vad jag ska skriva idag.
Ska äta snart, sen ska jag gå till konsum :p

Dresscode - 3 september



Orkade inte ha något speciellt på mig idag så det fick bli slappt.
Började halv åtta och slutade halv elva idag, skitskönt!
Vanessa är typ sjuk så jag och andrea stack iallafall upp till vällingby och käka lunch på subway och kollade sedan lite i affärer.

Nu ska jag göra fruktsallad tror jag? och kolla när the hills börjar, samt fota lite också. puss

?

Helt seröst finns det ingen kille som vill ha seröst längre och hålla sig till EN tjej ..

Plugg

Heeeelloo.. Slutade typ halv två idag, och imorn har vi lunch halv tolv och slutar efter, fast man behöver inte äta. Så jag ska typ åka upp till vällingby med Vanessa och Andrea.

Aja måste fortsätta plugga nu - SO och matte läxa till nästa vecka. Men måste även göra lite uppgifter i matteboken, jag var ju sjuk förra veckan så jag ligger lite efter än vad de andra gör.

Skriver sen. puss!

bebis - 2 år <3


Tisdag

Dagen började kaotiskt. Hade nämligen sov morgon och fick börja 9 istället för 8 men ändå så FÖRSOVER man sig och vaknar halv 9! Fick seriöst panik. Hann äta och fixa mig och allt men brukar ta ganska lång tid egentligen så har väll sett ut som jag vet inte vad idag.. Kom iallafall i tid så det var ju bra. Hade typ SO, spanska, sen fick vi rast i 1 timma och 40 minuter för att livskunskapen var inställd. Så vi stack till ruccola och käka kebab och tog klubbor(a). Efter det hade vi bara NO och matte.

Efter skolan träffade jag sophia. Så vi stack till coop, tippen och björnboda och gick runt lite och snacka om gammalt och nytt.


Fråga inte varför jag ser ut som jag gör på sista bilden.. ;) bjuder på den.

Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, borde messa nathalie och snacka om kickboxningen och även kolla upp dansen igen.

Juste, jag mår bättre tror jag. Men har blivit helt desperat, vill typ träffa någon varje dag efter skolan nu för tiden, klarar inte av att bara sitta inne och ha tråkigt.. :d

skriver sen, puss


RSS 2.0