Torsdag - "Vattenfall" i voxnan

så nu efter mycket krångel är jag klar med bilderna.

Just nu sitter jag med brorsan i vardags rummet och garvar åt undercover brother(som tagit slut nu), även om man sett den förut är den alltid lika skön. Haha.
Innan det var jag ute och målade med pappa och tjänade pengar idag igen. Och innan det åt vi middag, pannkakor! :D
Innan middagen hade vi nästan precis kommit hem, men jag var ute och hoppade en stund på studsmattan och övade på min kullebytta i luften, även om det inte alltid blir så lyckat. haha.

Känns som om jag tar allting baklänges nu men så får det bli iallafall.
På morgonen idag åkte vi till ett ställe som jeter voxnan och kollade på vattenfall. Grymt häftigt ställe alltså! Låter bilderna tala för sig.














Tyvärr får ni inte se mina kines ögon som jag fick på den här bilden

Har massa mer seriösa och oseriösa bilder. men några som jag inte vill dela med mig på blogge, och andra som jag kommer visa senare när i ett "bild löst" inlägg kanske.

Har tagit år att ladda upp alla bilder, så hoppas ni uppskattar det! ;p pussar

inlägg på g

Tja alla söta!
Håller på och laddar upp bilder från dagen, skriver ett inlägg och lägger upp bilder snart.
Håll koll så länge. Puss!

Kommer förresten för det mesta om det inte regnar, blogga endast på kvällen.
Bara så att ni vet.

fullt upp

Tja. Var som sagt i köpcentrumet idag. De hade verkligen allt mellan himmel och jord. Fick med mig en grå grymt skön munk jacka, med drag kedja. Slängde aldrig in dagens outfit idag men men spenderade halva dagen i bollnäs och sedan målade jag(tjänade pengar) och nu har jag precis kommit in och tagit en skön dusch. Sitter och kollar på tv.

Men jag skrev att jag skulle slänga in bilder på dagens outfit men det var ändå inget speciellt. Gråa shorts, blå randigt linne, och svart kofta.

Tänkte bara skriva lite nu, och skriva att jag lever. Imorgon blir det no inte heller så mycket bloggning men det är ju sommar, jag måste få kunan njuta av det utan en dator.. Och om det innebär att jag får mindre besökare så struntar jag fullständigt i det. Datan är inte mitt liv liksom.. Så det får ni leva med ibland! ;)

Jag kan ta kort på tröjan imorgon förresten.

Måste även säga, ASTRID KOM HEM IGEN! :(


Bjuder på en ganska gammalt bild på mig här i söderhamn. pussar!

Köp centrum i bollnäs

Bloggade inte på hela dagen igår men det var för att det var lite problem med datorn och så.
Men jaja.. idag är det sol, vi tar en tur till bollnäs där köp centrumet äger rum. Skulle egentligen gått till stranden och solat och badat men jag orkade inte bada idag så vi sa att om vi åker till centrumet idag ska jag följa med mamma tidigt imorgon till stranden. Dead! ;D

Vet massa saker jag vill köpa.. Ny vindjacka, koftor, tröjor, parfym, och massa andra saker.. Får se hur mycket jag lyckas övertyga dom att de ska köpa till mig, hihi.

Nu ska jag äta, sminka mig, bestämma dagens outfit och sedan är jag väl klar att åka. Men brorn min sover ju fortfarande. Bara jag som är morgon pigg idag. Kunde inte sova idag, kom upp två hundar i mitt ansikte som man inte brukar uppskatta om man precis vaknad :D

Slänger nog in dagens outfit senare idag. If you want? :)
Ska bara svara på era kommentarer nu innan jag gör mig iordning. Pussar!


kvällspromenad



Förlåt för att jag inte messat nånting idag men jag har inte orkat.. Men ja, nu skriver jag iallafall. Tog en skön liten kvällspromenad till vattnet.

Imorgon ska jag till ett köpcentrum, vet massa saker som jag vill ha och köpa. Men vi får väl se vad jag kommer hem med.

Har inte så mycket mer och skriva nu. Krille ligger och kollar på tv och jag sitter med datorn och chattar lite. Paradise hotel börjar snart.
Hare så länge ;p puss

morgon inlägget

Hej bloggen. Glömde skriva igår kväll innan jag och brorn min gick ut till lillstugan och skulle sova. Men vi var inte riktigt trötta så vi spelade sänka skäpp, haha otroligt länge sen ju. Efter att jag ägd ut honom på det och han var en dålig förlorare så skämta jag om en grej och vi börja asgarva för ingenting haha och sen märkte jag att jag hade hål i tröjan och då garva vi ännu mer.. Överdriver inte om jag säger att jag kunde knappt andas, och hade skit ont i magen efter. Har inte skrattat så mycket på år eller månader tror jag :o Men det var för att vi var så himla trötta då.. höhö. Sen blev vi lite seriösare och släckte lampan och snackade om typ allt. Kärlek/känslor/tankar/sex/supa och allt det där. Har snackat lite nu på morgonen också. Känns som om jag har kommit min bror närmare på något sett, kan snacka om allt med honom nu helt plötsligt. Det värmde grovt att han sa "ring mig om du har problem". Nu vet jag att jag kan lite på honom upp till hundra procent, och han kan lite på mig. Syskonkärlek.

Hade bara lust och skriva det där.
Har precis ätit, och sitter och kollar ut på studsmattan. Ska snart springa ut till den och hoppa lite. men jag måste kolla lite saker först, hihi..

Börjar de första morgon inlägget med en bild på dagens outfit.
lägger upp fler bilder senare.


Slänger även in dagens/gårdagens music drog.


pussar

bus


håller på och busar lite med 'my angel' och hennes scheexiga korvar.
Nu ska jag ta med benen och kameran ut och fota lite, trotts att det har regnat.
Kan bli ganska balla bilder, eller vad säger ni?

Pussar, hör av mig när jag kommer in.


Anorlunda skor?










Dagens fråga - om ni var tvungna att välja, vilka skor skulle ni tagit på er en dag på jobbet/skolan?
Själv skulle jag valt de första, riktigt ball sko ju! ;D

Shutter shades

Tja hetingar! ;D
Sitter och målar naglarna och lyssnar på sköna låtar. Just nu, Akcent - Kylie

Vaknade i morse.. Åt frukost och fixa mig lite innan vi stack till bergvik, till en marknad med tivoli grejer och massa stånd. Mest skit grejer var det men fick med mig ett par Kanye West glajor, dvs ett par shutter shades för 40 kronor. ROSA of course! :D



Efter marknaden åkte vi iväg med bilen och gick lite vid vattnet, mys. Påvägen hem stannade vi även vid coop och köpte lite grejer som behövdes. Nu väntar maten, alla sitter redan till bords. Kanske skriver senare antagligen. Pussar

..

Ska äta och sen sticker jag. Hejdå stockholm&Hej söderhamn! :*


Förresten, någon kan väl köpa den här till mig medans jag är borta? har inte råd just nu ^^

godnatt



NU säger jag god natt, som jag borde gjort för timmar sen.
Ska upp tidigt ju ;o ååhh..

godnattpuss


packning..



Nu har jag plockat fram det mesta som jag tror jag kommer behöva. Men ska även packa ner några shorts, skor, och lite smycken sen också.

Nu återstår det bara och se om jag får plats med allting :$ håll tummarna..

Söderhamn



En bild från söderhamn förra sommaren, då vi INTE hade landställe där. Hyrde stuga på stenö camping - som det är promenad avstånd till från vårat nuvarande landställe.

Det känns nästan som om jag ska flytta, fast på ett sätt er det ju så. Kommer inte vara i stockholm på tre veckor, nu är det söderhamn som gäller. Kommer nog inte längta hem känns det som, bara efter vissa.. Men jag kommer ha grymt kul där det vet jag - Vattenland, sola, bada, åka båt och se på solnedgången, ta bilder, shoppa i ett stort köp centrum, gå på "mini-konsert" uppe på berget i söderhamn, äta ute på restaurang på kvällen, få besök av bekanta, och ha allmänt kul och mysigt. Och det bästa är att man bara är där och det känns som om klockan inte existerar där, så himla skönt och slippa stress och annat.. Men som sagt kommer sakna vissa, that's bad.

Nu måste jag börja packa, hör av mig sen. pussar.

the city

Tjo, orkar inte gå ut idag. Vet inte vad det är för fel på mig idag. har bara ätit tre såna här miniplättar man typ köper i en plastburk, sen jag vaknade.. Låg och degade i sängen till halv ett, ett. Kolla på the city, bästa programmet. Nästan.
Måste ta nånting att äta så jag inte blir sjuk eller något.. Skär nog upp lite frukt så blir jag piggare kanske.


bild : google

vatten

Det spöregnar ute, jag lyssnar på nere/depp-musik, och har inget vettigt att säga för tillfället..


bild tagen av mig

massa bilder..

Sorry för ingen uppdatering alls idag, fullt upp hela dagen har knappt suttit vid datorn.. Ska även packa ikväll också.
Bjuder på lite gamla och halvnya bilder från sexan.

Höst/Vinter 2008, usch till några ''fjortis'' bilder.. tänker aldrig gå runt med så mycket foundation på läpparna och i ansiktet igen.. :p










Efter nyår och fram till sommarlovet..










finns över 1000 bilder till, men jag orkar inte lägga in alla. Får sitta i evigheter då..
Saknar er grymt mycket tjejer <3

har duschat





Tre snabba bilder jag tog för ett tag sen. Nu ska jag ner och kolla på paradise hotel.
Någon mer som brukar kolla på det? :p

pussar

Frågestund 1 - Svar



Postat av: maria 16 år & flyttar hemifrån
vem är din förebild?


Svar: Jag vet inte riktigt, jag har en förebild direkt...


Postat av:
vem e du


Svar: Eftersom jag inte skrivit något inlägg här om mig själv så kan jag väl kortfatta om vem jag är då.
Mitt "riktiga" namn är Linnea. Är 13 år, och börjar 7an efter sommarlovet. Bor i stockholm. Min familj består av - Mamma, pappa, två storebröder, två hundar, och en sköldpadda som vi tänk sälja. Innan sommarlovet höll jag på med kickboxning och dans. Som liten har jag hållt på med fotboll(och annat), och även resten av familjen förutom mamma. Har ett landställe som jag ofta åker till på helger och sånt. Men på fredag åker jag bort i tre veckor.

Jag har haft en blogg tidigare innan den här, som jag började blogga på Juni 2007. Anledningen till att jag bytte blogg nu var för att jag var trött på mitt bloggnamn helt enkelt..


Postat av: Ellie
Utveckla lite mer om vem du är =)


Svar: checka över :)


Postat av: Elin
Några tvångstankar?


Svar: Nej


Postat av: Therese
om du fick välja mellan att bli känd och inte kunna visa dig i allmänheten utan att bli överfallen av media eller att bara leva det liv du har nu vad skulle du välja ?
skriv gärna när du har svarat :)


Svar: Om jag någon gång skulle vilja bli känd så skulle det varit genom bloggen som t.ex kenza. Det är så klart att det skulle varit kul att bli igenkänd och så men det skulle nog vara ganska tröttsamt efter ett tag.. så jag säger faktiskt att jag hellre vill leva det liv jag har nu :)


Postat av: ISA'S STYLE - I N R E D N I N G S T Ä V L I N G!!
Vart ser du dig själv om 10 år?


Svar: Om 10 år hoppas jag på att jag fått jobb och lever ett lyckligt liv i stockholm. Det jobbet som lockar mig just nu och har nästan alltid gjort är designer. För kläder alltså.. Hade tänkt söka in till ett design gymnasium redan nu.


Postat av: Jilina Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kul med frågestund :).
Min fråga då: Vad är ditt absolut bästa köp som du har i din garderob? :)


Svar: Just nu måste jag nog säga att det är mina slitna jeans och chinos tror jag :)


Postat av: EMELIE FORSBERGIE
vilken är det knäppaste komentaren du fått ?


Svar:
Postat av: laila♥
Borde man bli avstängd bara för att jag skriver att jag inte orkar äta mer än sallad och vattenmelon idag? :S
2009-07-21 @ 20:33:17

Tyckte att den här var lite konstig.. Eftersom jag inte skrivit någonting till henne om att hon ska bli avstängd på grund av det?


Postat av: EMELIE FORSBERGIE
eh, okej :) en fråga till bara ;>
har har du separerat menyn och där man skriver inläggen? Har försökt göra så men fattar inte hur bara =)


Svar: Enkelt :)
Gå in på design, och redigera stilmall. sen kan du trycka på Ctrl+F så kommer det upp en sökruta där du söker på "side" där det kommer se ut såhär :

#side {
float: left;
width: 180px;
margin: 0px;
padding: 24px 18px 0px 12px;
left:-30px;
border-right-width:10px;
border-right-style: solid;
border-right-color: #F9AFD3;


border-right-width = hur tjock linjen ska vara
border-right-color = vilken färg du vill ha


Sedan är det bara att testa sig fram och spara. Hoppas du förstod annars får du säga till mig :)


Postat av: Sandra
Jag drar en massa frågor här hoppas det är ok?
PERSONLIGT:
Vilken årstid gillar du bäst?
Favorit färg?
Om du fick ändra något i ditt liv vad skulle det vara då?
Vad gillar du bäst på smycken guld eller silver?
BLOGG:
Vad fick dig att börja blogga?
Vad ska en bra blogg innehålla?
Nämn några bloggar du följer?


Svar:
PERSONLIGT
Sommaren.
Rosa och ljusblå.
Just nu vill jag inte ändra nånting. Skulle kanske varit att jag vill bo i USA men nej, hade inte träffat samma vänner som jag har nu då :)
Beror på vad som passar bäst till outfiten, men jag har många silvriga smycken.
BLOGG
Från första börjar var det en kompis som hade en blogg innan mig och jag antar väl att det verkade kul och började blogga jag med.
En bra blogg för mig ska innehålla mycket om sin vardag och sig själv och även lite roliga bilder och inte bara massa text. Sen är det ett plus om det finns med "dagens outfit" och saker som man shoppat så klart ;)
Bloggar som jag kikar in på nästan varje dag är susan, sofia, stephanie, emma, andrea&felizia, sommarungarna, kenza, kissie, dessie. Med mera(finns länkar på de i min gamla blogg)


Postat av: s e n s u e l l t
varför måste du kommentera i andras bloggar för att få tillräckligt med frågor i din frågestund?
Det är min fråga


Svar: För att DU ska ha något att fråga om :)


Postat av: Hanna ♥
Hejhej :)

Hur gammal är du?
Har du djur?

Kram :)


Svar: Hej :)
Jag är 13 år, fyller 14 nästa år.
Japp, två hundar och en sköldpadda.
Kramkram :)


Postat av: E B B A
hmm.. :)
varför började du blogga :D


Svar: har ju haft en blogg innan, jag jag började blogga på för att min kompis bloggade och det verkade kul :)


Postat av: susan
svar: kul med frågestund!
varför la du ner din andra blogg :(, den va ju skit bra! den här är också bra =).

ska du utomlands nu/någongång under sommaren? <33


Svar: tack! <33
Nej, det blir inget sånt den här sommaren. Har precis köpt ett landställe, det är därför :)


Postat av: ida
vill du ha barn..om ja hur många?
favorit skådespelare?
högsta önskan?


Svar: Ja, men det är ingen tanke jag har just nu att skaffa barn direkt.. Är ju ett barn själv men när jag blir äldre vill jag ha två barn, en tjej och en kille helst :)
vet inte riktigt.. Men sandra bullock är grymt bra ju!
Högsta önskan vet jag inte riktigt.. Men en önskan är ju att få många unika besökare på bloggen och att folk ska tycka att min blogg är bra.
 
Postat av: Stephanie-
HEJSAN.VARFÖR BÖRJA DU BLOGGA.KRAM


Svar: Hejhej. För att min kompis bloggade och jag tyckte det verkade kul och skapade en blogg jag med. Började egentligen inte blogga nu, startade juni 2007 med en tidigare blogg :)


Postat av: kajsa=)
Okejj! :)
Vilket är ditt favvogodis? :D


Svar: Äter inte godis.. Bara choklad, men det är ju godis iförsig :)


Postat av: Elin
Bästa låten och bästa filmen, just nu?:)


Svar: Bästa låten just nu : Jay MF - You my sexy girl
Bästa filmen vet jag inte.. The proposal kanske? :D


Postat av: Lilmary
Vad är det bästa du vet, vad blir du gladast av?


Svar: Det bästa jag vet är när ingenting går fel, inga bråk, alla vänner är sams, och allt bara flyter på.. Mår som bäst då :)


Postat av: A m a n d a [bloggenamandas]
sv; okej, mm =)
har du kille ?
skriv gärna en kommentar när du ska svara på frågorna, annars missar jag! :)


Svar: Nepp det har jag inte. Hade en för senast någar månader sen och efter att det tog slut så kände jag mig ensammast på jorden.. Men nu när jag är van med det, vet jag inte om jag bryr mig längre. Ibland vill jag ha en kille som alltid kan krama om mig, och ibland inte..


Postat av: Ida Funk, vardag och tankar.
Favorit djur?
Favorit mat?
Vad gör du när du inte bloggar?


Svar: Favorit djur är hundar eftersom jag har det själv..
favorit mat är thai.
När jag inte bloggar umgås jag med folk, shoppar, kollar på tv/filmer, messa och snacka i telefon, solar, badar, åker båt, med mera.


Postat av:
vilka bloggar läset du mest!?:)


Svar: finns svar där uppe men jag kopierar ;)
Bloggar som jag kikar in på nästan varje dag är susan, sofia, stephanie, emma, andrea&felizia, sommarungarna, kenza, kissie, dessie. Med mera(finns länkar på de i min gamla blogg)


Postat av: mathilda
hur många barn vill du ha? och vad skulle de heta?:)


Svar: 2 stycken, en pojke och en flicka.
Den andra frågan har jag ingen aning om faktiskt :)


Postat av: maria
sv, okej här kommer några frågor :), berätta lite om dig själv, vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?, vilka tre saker är ett absolut måste för dig i handväskan?, vilka butiker tycker du mest om att handla kläder i?


Svar: Båt för att komma hem igen, mobil, rent vatten så man inte torkar ur.. höh :)
Fickspegel, läppglans, och headset finns alltid.
Ginatricot och h&m för det mesta.


Postat av: isabell
vilken är din favorit blogg :) ?


Svar: Kopierar igen :)
Bloggar som jag kikar in på nästan varje dag är susan, sofia, stephanie, emma, andrea&felizia, sommarungarna, kenza, kissie, dessie. Med mera(finns länkar på de i min gamla blogg) :)


Postat av: moa , blondinen
vad är du mest nöjd med på ditt utseende?


Svar: Är verkligen inte 100% nöjd med mitt utseende, nästan långt ifrån.. Men älskar att ha bruna ögon. You know, brown eyes, never lies :)


Postat av: Astrid
Hur mycket älskar du mig ? :$ <333


Svar: Oändligt mycket. Som jag sagt förut, jag kommer sluta älska dig när en blind kvinna ser en död man gå. <333


Postat av: Daniel
Favvoschlager?


Svar: Schlager är inte direkt min musik smak.. :)


Postat av: johanna
Vilken sko storlek har du?
Ja har också frågestund, hitta på nån fråga som är roligare än min vettja ^^


Svar: Jag har 37-38 ^^
Det kan jag göra.


Postat av: emmasvensson
vem eh din bästis ? :P


Svar:  Min bästis heter Emma Svensson. Vilken sammanträffande va?.. :)

Hoppas ni blev nöjda med svaren annars får ni skriva en kommentar :)
pussar


Lezy's frågestund



Frågestunden startas från och med nu - och avslutas när jag fått in tilräckligt många frågor.
Fråga vad ni vill, men inte för personliga bara. Och oseriösa frågor hör inte hemma här ;)
Så fråga på nu!

Även om jag skriver inlägg efter det här så får ni kommentera det här inlägget angående
frågestunden, blir lättare för mig att svara på alla frågor då.


Följ min blogg med bloglovin

frågestund snart

Förbered er, snart blir det frågestund!

mormor och morfar

Tja, ska ner och äta frukost snart men jag tänkte berätta en ganska viktig grej innan.
Idag på dagen när mamma kommer hem åker jag till landet, till mormor och morfar. Jag kommer hem på onsdag kväll. Och det kommer inte bli så mycket bloggning, även om det har en dator men jag vet inte om jag kan låna den och det beror på väder också. Om det är sol och strålande väder ligger jag ute och får färg.

Men var inte oroliga, jag kanske gottgör er med ett videoinlägg, vad säger ni om det? :)

Jag är tröttare än tröttast..

Godnatt2-2.jpg God natt image by Bamse_06

Hör av mig imorgon, fina läsare.

Allt flyter



Nu blir det film med mamsen! Puss

design

Tja!
Har fixat oxh trixat lite med designen. Är inte nöjd i full grad men den får duga så länge! Från och med nu kommer jag bara blogga på den här bloggen, så om ni skriver och undrar om min andra blogg(linnea96.webblogg.se)så får ni fråga här iallafall. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg, jag är ju fortfarande samma person ;)

Dagens fråga blir - vad tycker NI om designen?

puss


Välkommen till min nya blogg!


Linnea96.webblogg.se förnyas till lezy.blogg.se
Samma person, samma skrivande.
Följ mitt bloggliv i en ny start! :-*

RSS 2.0